Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Norme elementare de securitate

  • Nu comunica nimănui parola ta de pe lipicioşii! Nimeni în afara ta nu are voie să aibă acces la contul tău (nici prieten, nici membri ai grupului sau altcineva), iar dacă detectăm că un cont este folosit în mod regulat de mai multe persoane, acesta va fi suspendat pentru acces neautorizat.
  • Foloseşte o parolă pe care nu o cunoaşte nimeni şi mai ales pe care nu o poate ghici nimeni uşor. Parole ca data naşterii, numele tău sau al prietenului (prietenei), "123456", "steaua", "teiubesc", "parola", "lipiciosii" etc. sunt uşor de ghicit şi te poţi trezi oricând că cineva ţi-a furat contul! Ideal este să foloseşti o parolă care conţine cel puţin şi litere şi cifre, şi pe care să o schimbi din când în când pentru siguranţă.
  • Ai grijă să nu foloseşti la login opţiunea "Reţine parola" decât dacă nimeni altcineva nu mai are acces la calculatorul tău, şi să foloseşti întotdeauna funcţia de Logout când vrei să ieşi de pe lipicioşii.
  • Regulile de mai sus se aplică şi pentru adresa de e-mail asociată contului de pe lipicioşii! Dacă cineva are acces la mail-ul tău, poate cu uşurinţă apoi să solicite trimiterea parolei de pe lipicioşii pe acea adresă, şi astfel contul tău poate fi compromis.

Deşi echipa lipicioşii.ro face tot posibilul pentru a detecta şi bloca accesul persoanelor false/îndoielnice, noi nu putem garanta că absolut toate profilele de pe site corespund persoanelor din fotografii şi/sau că acestea au cele mai bune intenţii. De aceea, te rugăm insistent să respecţi următoarele:

  • Nu comunica nimănui informaţii personale cum ar fi numele complet, numărul de telefon sau adresa de acasă!
  • Evită întâlnirile cu persoane pe care nu le cunoşti suficient de bine din mediul online.
  • Nu te întâlni cu cineva din mediul online fără a purta în prealabil măcar o conversaţie prin webcam pentru a avea confirmarea identităţii persoanei în cauză!
  • Nu te întâlni cu cineva din mediul online decât în locuri publice şi preferabil însoţit/ă de un prieten.

Dacă te deranjează cineva prin comentarii/mesaje private, şterge lipeala şi nu te mai poate deranja!
În situaţii speciale - ameninţări, hărţuire, pedofilie(!) - contactează echipa lipicioşii.ro.

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store