Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Publicitate

Lipicioşii este un site de social-networking cu target-ul principal constând în tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani. Spre deosebire de alte site-uri de profil, lipicioşii se evidenţiază punând un accent deosebit pe calitatea utilizatorilor noştri şi a conţinutului. Măsurile pe care le luăm reduc dramatic numărul de conturi fictive, cresc eficienţa campaniilor dvs. şi îmbunătăţesc procesul de targetare a diferitelor grupuri de persoane.

La această dată, site-ul găzduieşte peste 150.000 de utilizatori cu o medie de vârstă de 24 de ani. Repartiţia geografică este uniformă în cadrul ţării cu o uşoară ascendenţă în zona Olteniei, iar 15% din vizitatorii noştri provin din diaspora. Conform trafic.ro (nov. 2012) suntem pe locul 2 în ţară ca vizite şi locul 2 în ţară ca afişări în cadrul site-urilor de profil, cu o medie de 10 milioane de afişări pe lună.

Aproximativ jumătate din utilizatorii noștri activi folosesc regulat și versiunea mobilă sau aplicațiile noastre de smartphone.

Vă aşteptăm să ne contactaţi pe [email protected] pentru comenzi, oferte personalizate sau informaţii suplimentare.

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store