Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Publicitate

Lipicioşii este un site de social-networking cu target-ul principal constând în tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani. Spre deosebire de alte site-uri de profil, lipicioşii se evidenţiază punând un accent deosebit pe calitatea utilizatorilor noştri şi a conţinutului. Măsurile pe care le luăm reduc dramatic numărul de conturi fictive, cresc eficienţa campaniilor dvs. şi îmbunătăţesc procesul de targetare a diferitelor grupuri de persoane.

La această dată, site-ul găzduieşte peste 150.000 de utilizatori cu o medie de vârstă de 24 de ani. Repartiţia geografică este uniformă în cadrul ţării cu o uşoară ascendenţă în zona Olteniei, iar 15% din vizitatorii noştri provin din diaspora. Conform trafic.ro (nov. 2012) suntem pe locul 2 în ţară ca vizite şi locul 2 în ţară ca afişări în cadrul site-urilor de profil, cu o medie de 10 milioane de afişări pe lună.

Aproximativ jumătate din utilizatorii noștri activi folosesc regulat și versiunea mobilă sau aplicațiile noastre de smartphone.

Vă aşteptăm să ne contactaţi pe contact@lipiciosii.ro pentru comenzi, oferte personalizate sau informaţii suplimentare.

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store