Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui ...
Dacă...

03 Februarie 2013

Dacă voi muri înaintea ta, fă-mi o favoare: plângi cât vrei dar nu te supăra pe Dumnezeu pentru că m-a luat. Dacă nu vrei să plângi, nu plânge. Dacă nu poți să plângi, nu-ți fă griji. Dacă vrei să râzi, râzi! happy Dacă prietenii îți povestesc câte ceva despre mine, ascultă-i ! Crezi ceea ce-ți spun love struck. Dacă mă laudă prea mult, corectează exagerarea.

Dacă mă judeca prea mult, apăra-mă. Dacă vor să mă facă să par o sfântă doar pentru faptul că am murit, zi-le că eu aveam ceva sfânt dar eram foarte departe de a fi ceea ce cred ei. Dacă vor să mă facă să par rea, spune-le că eu am avut ceva rău dar toată viață am încercat să fiu mai bună. Dacă simți nevoia de a vorbi cu mine fă-o ca și cum aș fi în față ta. De acolo de sus promit că te voi asculta.

Dacă vrei să scrii ceva despre mine sper să spui doar atât: a fost totul pentru mine, a crezut în mine și m-a adorat. Atunci o să-ți cadă o lacrimă. Eu nu voi fi prezenta să o vindec dar poate cineva o va face în locul meu. Atunc, văzându-mă bine înlocuită, voi merge împăcată la locul meu destinat în cer. Din când în când treci pe la Dumnezeu. Desigur tu nu mă vei vedea dar eu voi fi fericită văzându-te pe tine cum te uiți la El.

Dacă voi muri înaintea ta cred că n-o să-mi lipsească nimic.

Citeşte şi:
Abandon.
Citeşte şi:
Atât de dulce...

Comentarii: 2

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Totul e pustiu
  24   3
 2. Atât de dulce...
  23   1
 3. Visul :-
  22   2
 4. Dacă...
  17   2
 5. Abandon.
  16   2

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store