Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui ...
Abandon.

23 Ianuarie 2013

Cel mai trist lucru este atunci când ți-e dor de oamenii care au plecat așa, fără un advertisment,fără un adio, fără preaviz. Au plecat în tăcere și încet încet, zi de zi, se distanțează tot mai mult până când dispar.
Într-o zi te trezești, puțin melancolic și decizi să nu mai cauți pe nimeni. Dacă vor s-o facă ei.Și ți se întâmplă așa și în ziua următoare și din nou și pentru TOTDEAUNA.

Astfel acele persoane nu te mai caută.Trec ore,zile,luni,ani. Iar atunci e prea târziu: nu le mai poți caută nici tu pentru că te-ar întreba ce vrei de la ele. Tu nu ai ști ce să răspunzi, nu ai vrea să le spui că ți-e dor de ele așa că preferi să nu faci nici un pas. Și iată că astfel se distrug relațiile cele mai frumoase.Așa pierzi o mulțime de persoane frumoase, dar nu frumoase pe dinafară ci frumoase cu adevărat.

Ți-e dor și te simți tot mai mic, mai neînsemnat. Dorul acesta e cel mai urât. Să spui că v-ați distanțat pentru o ceartă e una, dar altceva e să spui că v-ați îndepărtat pentru că nu v-ați mai auzit de mult și v-ați pierdut puțin câte puțin, încet încet.
Ca atunci când norii se despart și se îndepărtează puțin câte puțin, încet încet.

Citeşte şi:
Dacă...

Comentarii: 1

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Totul e pustiu
  24   3
 2. Atât de dulce...
  23   1
 3. Visul :-
  22   2
 4. Dacă...
  17   2
 5. Abandon.
  16   2

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store