Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui anyo
Dincolo de cuvinte

11 Septembrie 2019

Astazi voi desvaluii ce se ascunte in spatele cuvintelor pe care noi le folosim, de fiecare daca cand ne inchinam catre Dumnezeu, si anume " In numele Tatalui, al Fiului, si al Sfantulu, Duh ". Adevarul din spatele acestor cuvinte, arata faptul ca Dumnezeu, A fost, Este, si Va Fi mereu, Tata, Fiu, Sfant, si un Duh. Asadar, El stie totul despre toate aceste Elemente daca eu le pot numii asa. Dumnezeu stie cum este sa fi Tata, stie ce responsabilitati inplica asta, stie cum este, sa pierzi un fiu, si sa nu uitam noi aici ca Fiul Sau Iisus a Murit pentru noi, stie ce inseamna sa ai grija de un copil. Dumnezeu Stie cum este sa fi Fiu, Stie ce inseamna sa ai nevoii personale, ce inseamna sa ai nevoie de un tata, stie ce inseamna sa fi Om si din nou Reamintesc de Iisus care a fost Om.
Dumnezeu stie cum este sa fi, Sfant, ce implica asta, cum se simte, ce sacrificii trebuie sa faci, si toate cele. Si in, final, dar nu in ultimul Rand, Dumnezeu stie ce inseamna sa fi Duh, Atot Puternic, Si responsabil pentru tot ceea ce misca, tot ce se intampla, Stie cum este sa fi Omniprezent, si sa te gandesti la toate, inainte de timp si multe altele. Asa-dar, Dumnezeu este cu adevarat un Zeu, si este un Dumnezeu Bun, Minunat, Mai Minunat decat putem noi intelege.
Acesta este Adevarul din spatele Cuvintelor pe care le folosim atunci cand ne inchinam Lui Dumnezeu

Citeşte şi:
Nu privi gresit !
Citeşte şi:
Nu ma cunosti Nu ma Judeca

Comentarii: 0

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. esti o delce , cum nu e alta
  76   4
 2. eu nu team uitat
  56   0
 3. prea tarziu
  56   0
 4. Nu mai pot sa tac ... e prea mult deja
  55   2
 5. Pentru tata
  51   3

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store