Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui benny
Bun venit în secolul XXI....

08 Decembrie 2018

Bun venit în secolul XXI.
Aici sexul e gratis, iar dragostea costă. Aici, unde să-ți pierzi telefonul e mai grav decât să-ți pierzi valorile. Unde e la modă să fumezi și să bei, iar dacă nu faci asta, ești învechit. Unde bărbații își înșală femeile cu puștoaice, iar femeile dacă nu înșală, e pentru că se tem că vor fi prinse. Unde baia a devenit studio pentru poze, iar biserica - locul perfect pentru check-in.
Secolul XXI, unde femeile se tem de o sarcină mai mult decât de HIV. Unde serviciul de livrare pizza ajunge mai repede decât ajunge ambulanța. Unde oamenii se tem de teroriști și criminali mai mult decât de Dumnezeu. Unde hainele decid valoarea unei persoane, iar să ai bani este mai important decât să ai prieteni sau chiar familie.
Secolul XXI, unde copiii sunt capabili să renunțe la părinți pentru “iubirea” lor virtuală. Unde bărbații își doresc doar relații fără obligații. Unde dragostea e o joacă.
Secolul XXI, aici supraviețuiești doar dacă joci cu rațiunea, și ești distrus dacă acționezi cu inima.”

Citeşte şi:
Bărbatul ..femeie ..

Comentarii: 1

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store