Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

jurnal....:D
Tot ce nu ti-am zis

19 Mai 2018

Prima dată când te-am văzut.. îmi amintesc perfect privirea ta, mă simțeam așa mică în ochii tăi căprui. Am făcut atâtea greșeli în cât nu mă miră că tu ai continuat. Îmi pare rău că nu am zis "și eu te iubesc", retrăiesc clipa aia în fiecare seară, și parcă în fiecare seară doare mai rău. Niciodată nu am fot precaută dar cu ține mia fost frică mereu, frică să nu te am, frică că nu o să fiu suficient de bună pt că tu erai perfect cu toate imperfecțiunile tale.

Nu pot să cred că au trecut atâția ani și tu ești tot prezent, și eu nu pot continuă fără ține te caut mereu, caut privirea ta, zâmbetul tău, caut că cineva să mă ia de mână și să îmi atingă sufletul cum o făceai tu.

Nu ți-am zis că viață mea să oprit când am plecat, pt că știam că nu te mai văd că o să te pierd pentru totdeauna, nu tiam zis că știam că tu ești mai tare că o să poți continuă.. și ai continuat... Casă de piatră!

Citeşte şi:
Decizi!

Comentarii: 0

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Test "te iubeste cu adevarat?"
  92   3
 2. Iubyre x_x
  70   5
 3. vise rupte :|
  57   1
 4. Unde se termina dragostea?
  46   0
 5. Fara intrebarii>:D
  39   1

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store