Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui Olly
- Dilema secolului 21.

20 Ianuarie 2017

Intr-o zi vei intelege ca sunt persoane care nu te vor trada niciodata, dar pentru asta va trebui sa treci prin foarte multe tradari.
Intr-o zi vei intelege ca luciul exterior este un nimic in comparatie cu frumusetea interioara. Pentru ca tot ce e in exterior – va ramane sa luceasca pana la prima ploaie, dar frumusetea interioara va palpai vesnic.
Intr-o zi vei intelege ca toate formulele si aforismele culese din lumea exterioara sunt cuvinte goale care nu te vor dezmorti niciodata. Adevarurile la care ai ajuns prin proapria experienta si suferinta sunt mult mai importante.
Intr-o zi vei intelege ca bunatatea, afectiunea, blandetea si grija – sunt o manifestare a puterii interioare, si nu a slabiciunii.
Cineva nu se multumeste cu o singura femeie, si atunci o cauta pe a patra sau a zecea. Pe cand altuia nu-i ajunge o viata, – pentru a o iubi pe cea unica...

Citeşte şi:
- Cea mai frumoasa fantezie e mereu cu aceasi femeie.

Comentarii: 0

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Sex fac toti, dragoste fac putini.
  172   11
 2. Cum sa iubesti...
  87   10
 3. - In patul unei femei nu intri din politete.
  76   6
 4. Vre-un domn` ?!
  71   10
 5. Confesiuni ( partea I )
  65   3

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store