Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui Olly
- Printul si Printesa.

09 Decembrie 2016

Exista printi si printese. Foarte rar de poveste. Astia din ziua de azi sunt mai mult de comedie. O poveste tragi-comica a unui cuplu ce a uitat sa aprinda becul in suflet. Ea se trezește dupa 12 iar el o imita. Ea se machiaza nevrotic iar el isi admira bicepsii in oglinda in care nu mai au loc, de multa vreme, amandoi. happy Cand ea isi scapa fondul de ten peste fata, el se enerveaza ca intarzie la sala. Cand ea isi schimba, cu tact, bluzele, el isi toarna parfum peste piept. Daca treci pe strada, pe langa ei, ametesti. Carul cu boi acum s-a rasturnat la Mall. Mai exact, la Sephora. Dupa amiaza tot la Mall ii gasesti. In aceeasi cafenea si cu aceleasi degete tremurande pe un Smartphone putin mai smart decat ei.
Sa nu cumva sa ii intrebi cat e ceasul. Ea se va uita flegmatic la tine iar el va da din colt in colt. Pentru ei, limbile timpului s-au oprit deja. S-au oprit atunci cand ea a ales gloss-ul iar el, proteinele. Pentru ei, dragostea adevarata trece prin stomac. Atunci cand nu este sugrumata, crunt, de iesiri gratuite in clubul de fite in care spera sa isi gaseasca jumatatea perfecta.

Citeşte şi:
- O lingurita de zahar.

Comentarii: 1

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Sex fac toti, dragoste fac putini.
  172   11
 2. Cum sa iubesti...
  87   10
 3. - In patul unei femei nu intri din politete.
  76   6
 4. Vre-un domn` ?!
  71   10
 5. Confesiuni ( partea I )
  65   3

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store