Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui Olly
Sex fac toti, dragoste fac putini.

29 Decembrie 2015

Barbatii nu au inteles un lucru: ei aleg cu ce fel de femeie se culca. Daca vor o femeie eleganta, cu principii, cu care pot avea un viitor, trebuie sa-i ofere respect, sa-i atinga sufletul, doar asa ii va da peste cap simturile. O femeie se cucereste cu rabdare, pasiune si fapte. Daca n-ai timp pentru asa ceva, mergi altundeva, unde este loc pentru tavaleli si timp pierdut. O doamna adevarata nu se ascunde sub un cearsaf ci in bratele omului iubit!
Barbatii din ziua de azi cred ca o femeie satisfacuta la pat … este mai usor de cucerit. Sincer, ca sa cuceresti o femeie, nu trebuie sa te pricepi la pat, trebuie sa-i atingi sufletul, sa ai rabdare, sa o asculti, sa observi alunita pe piept, sa-i adori parfumul, sa-i cuceresti mintea, sa o faci sa te caute din nou. La infinit.
Imi place sa cred ca mai exista domni care stiu diferenta dintre sex si dragoste, care au realizat ca fiecare femeie este o muza si trebuie tratata cu respect, femeia trebuie sa simta ca o doresti, ca impreuna sunteti un intreg si ca nu te agiti doar pentru a ajunge in pat. Daca o femeie vrea sa se culce cu tine si pentru ea este doar sex, nu-ti va cere sa o iubesti dar va pretinde sa o respecti! Daca o femeie te iubeste, ea va face dragoste cu tine iar tu, daca nu simti acelasi lucru, daca esti un domn, vei evita sa te culci cu ea! ( care este inevitabil... ) Un adevarat domn isi asuma sentimentele, nu profita de o femeie doar pentru a-si astampara pasiunea.
Eu vorbesc de femeile sincere, femeile adevarate !

Citeşte şi:
- Femeile NU sunt capabile sa fie rationale atunci cand iubesc.

Comentarii: 11

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Sex fac toti, dragoste fac putini.
  172   11
 2. Cum sa iubesti...
  87   10
 3. - In patul unei femei nu intri din politete.
  76   6
 4. Vre-un domn` ?!
  71   10
 5. Confesiuni ( partea I )
  65   3

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store