Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Eu




Tu eşti om.

09 Octombrie 2015

Tu ai văzut ce minunat eşti? Cum nimeni nu mai zâmbeşte ca tine? Cum nimeni nu ştie să privească aşa ca şi tine? Ai observat ce ochi mirifici ai? Doar spune-mi….te-ai uitat în oglindă? Te-ai minunat de făptura pe care ai văzut-o acolo? Nimeni, dar nimeni nu mai e ca tine pe lumea aceasta! TU, eşti unic! Unic şi special. Ai un mod special de a privi lucrurile. Ai un mod special de a gândi. Ai în tine talente pe care încă nu le-ai descoperit! Tu… tu eşti tot ceea ce altcineva şi-ar putea dori. Deţii o putere. Deţii un secret. Deţii nemurirea.
NIMENI nu vede cerul exact aşa cum îl vezi tu. Ce ştii tu…nimeni nu mai poate ştii. Ce trăieşti tu, nimeni nu mai poate trăi. Eşti atât de important pentru omenire şi ai un mod atât de plăcut de a nu arăta asta! În mâna ta sunt toate animalele, vietăţile şi natura întreagă. Tu stăpâneşti peste tot!
Mâinile tale sunt extraordinare. Create pentru a face numai bine. Picioarele tale sunt cele mai graţioase picioare care s-au întâlnit până în prezent. Sunt făcute pentru a merge spre bine. Mintea ta….ei bine, mintea ta deţine secretul cel mai important din Univers. Tu ai totul. TU eşti atât de special! Şi ştii ce e ciudat? Că nu realizezi asta. Nu realizezi că nimeni nu are ochi ca ai tăi, zâmbet ca al tău, chip ca al tău. Nu realizezi că despre TINE vorbesc. Da, despre tine…cel care stai în faţa calculatorului şi citeşti aceasta întrebându-te despre cine e vorba. TU, tu dragul meu….eşti OM! Cel mai minunat! Aşa că….începe să te comporţi ca atare. Nu îţi mai bate joc de tine şi de Cel ce te-a creat! Comportă-te ca un OM. Ca CEL mai important din Univers! TU, eşti perfecţiunea!

Citeşte şi:
Doua
Citeşte şi:
lipi lip

Comentarii: 0

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Statusuri:>
  171   1
 2. poiezie inventata de mine:))
  123   7
 3. Poveste : Rădăcina unei iubiri sincere rămâne .
  114   18
 4. Dorinte interzise
  100   5
 5. lipi lip
  95   4

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store