Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui Caro




ADEVĂRATA FERICIRE A UNEI FEMEI NU DEPINDE DE BĂRBAȚI!

15 Iunie 2017

Bărbații vin, pleacă, rămân, regretă, nu-și aduc aminte, sună, uită să felicite, oferă flori pe neașteptate, flirtează, se tem să privească în ochi sau sunt insistenți. Indiferent de asta, te ai pe tine. Indiferent ce ți-ar oferi ei, dragoste sau durere, acest lucru trebuie să fie doar un imbold pentru tine.
Ține minte: nu-ți aparține nimic – nici oameni, nici lucruri. Ei nu ne aparțin, cât de apropiați ar fi. Chiar și dacă, pentru a-i păstra alături, oferim timpul, inima, dorințele visurile – ei nu ne aparțin.
Îți aparții doar ție. De asta singurul lucru importat e să dezvolți acea parte din tine care nu va pleca niciodată, odată cu plecarea cuiva. Atunci când te desparți de cineva, nu deveni umilă și suferindă, dar nici dură și indiferentă. Crede în tine, crede în dragostea pe care poți să o oferi. Și să știi: adevărata fericire a unei femei nu depinde de un bărbat.

Citeşte şi:
CĂTRE SUFLETUL MEU.....

Comentarii: 0