Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui Caro
Gândurile unei femei

25 Februarie 2017

O persoană de gen feminin e greu de citit, de înțeles. Tocmai de aceea a încetat să-și mai programeze/proiecteze întâlnirea perfectă cu bărbatul visurilor.O persoană de gen feminin e greu de citit, de înțeles. Tocmai de aceea a încetat să-și mai programeze/proiecteze întâlnirea perfectă cu bărbatul visurilor.Femeia nu tânjește după atenție, ea are nevoie să se simtă mereu dorită și, în același timp, să fie vazută de cei din jur, interesantă, captivantă.
Trebuie să stârnească interesul și să fie răsplătită triplu cu aceeași monedă. Poți apela la complimente copleșitoare-sincere. Până la urmă nu contează sexul. Fie că suntem bărbați, fie că suntem femei, ne simțim bine când observăm că nu trecem asemenea unor umbre prin viața aceasta, lăsând în urma noastră doar indiferență. Nu o ignora. Nu fi indiferent.Cuvintele tale sunt aproape fără însemnătate dacă nu sunt susținute de fapte. Femeia vrea fapte, nu doar vorbe. Îi este interzis să plângă, să fie trădată sau dezamăgită. Și nu pentru că rimelul, fardul sau fondul de ten sunt prea scumpe și nu și le poate permite. Ci, pentru că a învățat să fie puternică și să facă față cu brio încercărilor care o trăgeau cândva în jos. Lacrimile ei au permisiunea să fie eliberate doar dacă sunt provocate de multă fericire. De preferat, să fie înlăturate de un gentleman, care știe cum s-o aprecieze; s-o facă să se simtă cu adevarat femeie .(Inima ei) A suferit o serie de operații pe cord deschis, fără anestezie, înainte să-l întalnească pe cel care o face acum să strălucească, să radieze, să aibă acea sclipire în ochi, specifică unei femei cu adevarat fericite. Norocul îi surade acum. E iubită, respectată și motivată să își ofere o nouă șansă.Sunt reguli și principii impuse de ea. Nu se mai lasă doborâtă de orice nimic. Când întâlnește o barieră, nu se blochează în fața ei, așteaptând să se ridice, pentru a-și continua drumul. Dimpotrivă, găsește o cale să o depășescă pe cât mai repede posibil.Dacă crezi că nu ești capabil să-i faci față, nu-ți pierde timpul. Nu o face doar pentru distracție sau pentru a-ți satisface plăcerea de a-i provoca suferință. Nu fi mândru de fapta ta nesăbuită. Nu te poți mândri cu faptul că, minusculul tău creieraș funcționează la capacitate minima. În acest caz, pun pariu că nici nu ști că acesta este situat în cutia craniană și nu în cutia toracică. Dacă ai reușit, într-un final, să o faci să-și deschidă sufletul în fața ta, să-ți ofere încrederea, încearcă să nu dai greș. Comportamentul ei va depinde de al tău. Este a ta acum. Apreciaz-o până o ai și nu-i da drumul. Cu siguranță ai ceva prețios lângă tine. Vei fi mândru și invidiat pentru asta. Nu le da ocazia celorlalți să pună stăpânire pe comoara ta.Trateaz-o ca și cum mereu încerci s-o cucerești – este secretul care te ajută să nu o pierzi niciodată.

Citeşte şi:
Bărbaților le place…

Comentarii: 0