Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui Caro
Iubită, amantă și… îndrăgostită

15 Ianuarie 2017

Cum e să fii iubită? Cum e să fii amantă? Cum e să îi fii prietenă și umăr… umăr și spate gol pe care să îl sărute în nopțile târzii, infernal de târzii. Cum e să fii de toate pentru același bărbat în același timp? E greu… și da, e atât de frumos. Riști să suferi de „n” ori mai mult… (oricare ar fi valoarea lui n).
Înlături partea cu „party girls don’t get hurt” și începi să imprimi în inima frica de a fi rănită la un moment dat…ierți, treci peste, uiți, dai la o parte orgoliul etc… (începe și „n” să capete o formă numericăhappy )
Dar dragostea prinde contur și în loc de nopțile pierdute prin cluburi preferi diminețile în care cineva știe perfect cum să îți spună „bună dimineața”.
Îți cântă în căști de câteva luni „Lady Antebellum” și te trezești că „Need You Now” a devenit mai mult decât o simplă melodie. Acum ai legat de ea zece amintiri frumoase, că doar e una din melodiile lui preferate.
Iartă-mă mamă… că sunt iubită și amantă. A unui singur bărbat, așa cum m-ai învățat.
Aveai dreptate mama… când tot ce poți oferi se îndreaptă asupra unui singur bărbat… există șanse să îl poți avea la braț o viață întreagă (fără să te intrebi cât o să mai varieze valoarea lui „n” și fără să mai ai regrete când auzi la radio „party girls don’t get hurt”).
Crești și devii femeia cu tot. Cu riscuri și frică. Cu riduri și lacrimi. Cu dorințe mai puține pentru tine, cu mai multe pentru el. Dar ai titlu de „femeia lui” și îți place asta a naibii de mult.

Citeşte şi:
Cazare
Citeşte şi:
Scrisoare deschisă bărbaților din viața mea!

Comentarii: 0