Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

LOADING... ██████████████]99%
O Sa Fie Bine

11 Septembrie 2009

O Sa Fie Bine
   Mi-ai distrus fiecare secunda posibila si imposibila din viata, de cand te-am cunoscut, de fapt de cand mi s-a parut ca te cunosc. Vreau sa nu mai stiu de tine, si peste toate clipele se prelinge imaginea ta cretina, nu mai vreau sa te vorbesc de bine. Ce culmea, esti doar un om, mai sunt miliarde de alti oameni, si totusi tu ai reusit sa ma faci sa nu mai vad nimic. Nimic, decat o cumplita chinuiala de a supravietui fiecarei zile, iar si iar, de la inceput, tot fara tine, si cand erai si cand nu mai esti.    Cu ce drept se poate instala cineva in adancul fiintei mele, sa ma scotoceasca de ultima ramasita de sentimente, si apoi sa dispara? Cu dreptul meu in care dau cu stangul de cand nu mai esti. Oh da, astept zilnic telefonul ala prin care sa aud ca ai murit. Tic-tac-tic-tac, esti tot in mintea mea, si doar atat.. o imagine care-mi face viata insuportabila. O sa te uit si o sa fie bine. 
O sa te uit. O sa uit fiecare clipa petrecuta cu tine, o sa uit fiecare noapte in care te priveam si nu-mi venea sa cred ca esti acolo, o sa uit fiecare melodie a noastra, o sa uit ultima trasatura a chipului tau, o sa uit ca ai existat vreodata.    Ai sa vezi ca pot face asta. O sa disec fiecare colt din amintirile cu tine si le voi distruge. Te voi omori, bestie umana!  

Citeşte şi:
Statusuri....

Comentarii: 4

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Statusuri....
  438   2
 2. Un barbat la epilat...
  377   9
 3. 10 lucruri care le-as face pt persoana iubita
  324   3
 4. Totusi, nu cer prea mult!
  241   3
 5. Fernando de la Caransebes pe sistem se stie..sa moara gibilan
  226   7

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store