Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

LOADING... ██████████████]99%
Ce spun fetele

21 Ianuarie 2016

O singură dată am să îți cer să fii bărbat. La începutul relației. Atât. În rest, nu îți voi mai aminti. Dar cască bine urechile, te rog. Dacă poți, transmite-i și sufletului tău ceea ce urmează să îți spun.

Dacă nu vrei să-mi fii partener de drum, să trecem peste obstacole, să ne chinuim pentru fericirea din final, te rog să-mi spui. Nu am să te consider nici laș, nici nepăsător, ci am să te înțeleg și am să-ți respect decizia. Este mai ușor să te știu absent de la început decât să mă simt abandonată la mijlocul drumului.

Dacă mă vrei doar în pat, nu și-n viață, nu îmi spune vorbe dulci cât să-ți cad în plasă. Poate că vei ști cum să mă îmbrobodești, cum să mă faci să-mi pierd mințile – și eu sunt tot om și nu aleg mereu ce este bine. Dar dacă asta este singura ta dorință, te rog, fii bărbat și spune-mi de la început ce cauți, căci eu caut un bărbat care să-și asume o relație, nu o aventură.

Dacă simți că sunt prea cicălitoare, prea grijulie, că mă plâng prea mult, te rog, spune-mi. Nu ține în tine până când mă vei ignora total. Se poate să greșesc, se poate să nu văd lucrurile așa cum sunt, așadar am nevoie ca tu, atunci când e cazul, să fii ca apa rece pe care o arunci în fiecare dimineață peste ochi.

Te rog, dacă te-ai săturat de relația noastră, când va fi să fie, spune-mi ca un bărbat că trebuie să pleci, dar nu mă înșela. Nu mă face de râs în fața altor semene de-ale mele, căci nu ar fi deloc fair play din partea ta. Suport mai ușor lipsa ta decât durerea dezamăgirii.

Dacă vei întâlni o femeie mai bună decât mine, dacă-ți va fura, fără să vrei, mai întâi privirea, mai apoi inima, te rog fă ce-ți spune sufletul. Fii bărbat și urmează-ți fericirea, căci sigur aceea nu este lângă mine – cel puțin nu acum. Voi accepta, nu-ți voi pune piedici, te asigur.

Atât îți cer, o singură dată, să fii bărbat, te rog

Citeşte şi:
In ultima vreme, m-am tot gandit...

Comentarii: 3

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Statusuri....
  438   2
 2. Un barbat la epilat...
  377   9
 3. 10 lucruri care le-as face pt persoana iubita
  324   3
 4. Totusi, nu cer prea mult!
  241   3
 5. Fernando de la Caransebes pe sistem se stie..sa moara gibilan
  226   7

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store