Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

LOADING... ██████████████]99%
Când nu mă așteptam

07 Aprilie 2015

Ai apărut tu și brusc îmi e dor de îmbrățișări, de sărutări, de bucurii, de dimineți în doi, de nopți lungi de vară în care uităm de lume și ne amintim cine suntem cu adevărat. Ai apărut tu și m-ai făcut să râd din nou, să cred din nou în cuvântul dragoste și brusc mă hrănesc cu tine, cu modul tău de a fi, cu surprizele tale și cu tandrețea cu care îmi vorbești.

Când credeam că dragostea nu este făcută pentru mine, mi-ai bătut la ușa sufletului fără a pretinde, m-ai condus în lumea ta deși eu aveam ochi doar pentru tine. Trebuie să recunosc, m-ai surprins și de fiecare dată când numele tău se aprinde, inima mea se simte vulnerabilă. Nu știu să mă ascund de tine, probabil nu vreau. Nu știu să-ți spun nu, probabil nu vreau. Nu vreau să plec pentru că vreau să rămân.

Îmi place când mă asculți, îmi place când mă surprinzi, ador faptul că nu pleci deși zi după zi descoperi noi defecte pe care le-am ascuns de oamenii din jur.

Nu vreau să fiu o piedică sau o obligație, vreau să fiu muza ta și să te inspir, să te fac să crezi în tine și împreună să țintim către mai sus, să clădim ceva ce ne va aparține și să ne bucurăm de tot ce va urma. Ne-au oferit o singură viață, nu primim rest, nu avem timp pentru a schimba prea multe. Hai să profităm, hai să ne iubim!
S: Eu sunt femeie

Citeşte şi:
Oameni puternici

Comentarii: 0

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Statusuri....
  438   2
 2. Un barbat la epilat...
  377   9
 3. 10 lucruri care le-as face pt persoana iubita
  324   3
 4. Totusi, nu cer prea mult!
  241   3
 5. Fernando de la Caransebes pe sistem se stie..sa moara gibilan
  226   7

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store