Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

LOADING... ██████████████]99%
Degeaba arăți bine..

04 Aprilie 2015

De ce ne place Mr. Grey? Domnilor, ne place acest personaj pentru că știm că nu există. Ne provoacă și ne atrage acest comportament pentru că ne dorim din tot sufletul un bărbat care să ne controleze într-un mod plăcut, să ne spună ce să facă deși totul este cu subînțeles, pentru că niciodată nu va alege ceva ce ne poate face rău. Fiecare femeie își dorește un gentleman pe stradă și un cuceritor în dormitor. Ne scoate din minți,în sensul pozitiv, bărbatul care ne privește așa cum nimeni n-a mai reușit și n-avem nevoie de prea multe cuvinte atunci când este atracție. Fiecare femeie are nevoie de bărbatul potrivit, cel care va accepta fiecare nuanța al caracterului ei și care o va surprinde atunci când ea se așteaptă mai puțin.

Degeaba arăți bine dacă te porți îngrozitor. Degeaba ai un zâmbet perfect dacă rostești doar cuvinte rele. Nu mă surprind cu nimic bărbații care se laudă și nu-i lasă pe ceilalți să vorbească, nu ma surprind bărbații perfecți care își doresc o femeie de casă, liniștită și timidă. Mă scot din minți (în sensul pozitiv) bărbații care mă citesc dintr-o privire, mă apucă de mijloc atunci când mergem pe stradă și mă lasă să aleg, îmi oferă putere atunci când am nevoie și mi-o fură la momentul potrivit, pentru a-mi surprinde simțurile! Mă atrag bărbații de la care am ce învăța pentru că așa îmi doresc să ajung la nivelul lor, cei care îmi oferă libertate și informații pentru a-mi hrăni dorința de a înainta și de a mă ridica. Doamnelor, îndrăgostiți-vă de oameni lângă care zâmbiți și de la care aveți ce învăța, oameni care vă susțin în alegerile voastre și nu devin o piedică către visul vostru. Când un om iubește, nu cere compromisuri. Când doi oameni merg cu aceeași viteză, pe același drum, călătoria devine un sejur de cinci stele.

S:Google

Citeşte şi:
Când nu mă așteptam

Comentarii: 0

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Statusuri....
  438   2
 2. Un barbat la epilat...
  377   9
 3. 10 lucruri care le-as face pt persoana iubita
  324   3
 4. Totusi, nu cer prea mult!
  241   3
 5. Fernando de la Caransebes pe sistem se stie..sa moara gibilan
  226   7

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store