Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

LOADING... ██████████████]99%
Total absurd

18 Martie 2015

M-am saturat atat de tare de temperamentul unor baieti de pe acest site, de limbajul lor aiurea. E foarte prostesc...nu e pacat de anii astia pe care ii avem, ca sa vorbim, probabil ca sa nu adormim?!?!
De multe ori am renuntat la acest cont din cauza faptului ca multi baieti nu stiu altceva, decat sa faca caterinca si sa aiba un limbaj foarte urat. Daca nu raspund la toate mesajele, e pentru ca nu am timp sau pentru ca sunt multe si nu apuc sa raspund la toti. Daca nu vreau sa dau nr de telefon sau alte mijloace de contact nu inseamna ca sunt proasta, ca sunt prost crescuta iar voi sa aveti dreptul sa ma jigniti. E un site de socializare, increderea e un lucru foarte scump, de abia poti avea incredere in prieteni, dar aminte in persoane pe care nu le-ai vazut niciodata. Sper ca cei ce fac astfel de lucruri sa inteleaga ca daca ma jignesc nu sunt mai importanti si in niciun caz jmecheri!

Citeşte şi:
M-am oprit o clipă
Citeşte şi:
Nu mai mulțumesc pe nimeni

Comentarii: 8

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Statusuri....
  438   2
 2. Un barbat la epilat...
  377   9
 3. 10 lucruri care le-as face pt persoana iubita
  324   3
 4. Totusi, nu cer prea mult!
  241   3
 5. Fernando de la Caransebes pe sistem se stie..sa moara gibilan
  226   7

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store