Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui deni
Oamenii își vor aminti de zâmbetul tău, de atitudinea ta, de eleganță, de amintirile pe care li le-ai oferit, își vor aminti stângăcia anumitor gesturi și hotărârea din privirile tale.

16 Noiembrie 2019

Oamenii își vor aminti de zâmbetul tău, de atitudinea ta, de eleganță, de amintirile pe care li le-ai oferit, își vor aminti stângăcia anumitor gesturi și hotărârea din privirile tale. Dar nu își vor aminti machiajul pe care îl purtai, hainele, geanta, pantofii sau multe altele. Pentru ceilalți trebuie să fii reală și sinceră, să fii tu însăți, dacă vrei să te aranjezi și să te simți frumoasă nu o face pentru aprecierile lor, fă-o pentru tine. Dar nu neglija cine ești.

Investește în tine tot ce vrei să investești, cât vrei, și timp și bani și eforturi. Dar fă-o pentru tine. Pe ceilalți îi vei impresiona cu adevărat doar fiind tu însăți, restul vor uita cu timpul și nici pe moment nu le va păsa prea tare. Dacă vrei să oferi ceva, oferă amintiri, nu doar o față drăguță, oferă timp și ajutor, nu cadouri. Cei care te vor povesti frumos mai târziu sunt aceia cărora le-ai acordat din timpul tău și cei cărora le-ai oferit amintiri. La fel cum nici tu îți poți aminti ce machiaj purta cea mai bună prietenă a ta în serile acelea lungi care s-au terminat dimineața și care au fost scena câtorva secrete frumoase. Ți-o amintești doar pe ea, așa cum era, un om minunat.

- Dama de trefla


Comentarii: 0