Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui sEnZ™
Nimeni nu traieste in locul tau!

17 Iunie 2019

Am realizat ce inseamna singuratatea, de fapt mi s-a reamintit, nu e vorba a fi singur la propriu ci e vorba de o singuratate pe care o simti in suflet si care este permanent cu noi. Poti incerca sa umpli acel spatiu dar nu vei reusi decat sa te minti pe tine.
Nimeni nu poate inlocui acea singuratate, esti singur si tot timpul vei fi singur. Se spune: ne nastem singuri si murim singuri.
Nimeni nu va putea gandi, simti si actiona in locul tau.
Responsabilitatea este doar a ta... fiecare pas, fiecare decizie este pusa pe umerii tai si poate avea repercursiuni pentru tot restul vietii tale.
Da.. ne putem crea viata pe care ne-o dorim, da.. e absolut necesar sa invatam sa ne iertam, pe noi, pentru singuri luam decizii si da, e important sa invatam sa iubim, dar dintr-un spatiu al sufletului si nu al mintii.
Si da.. facem asta singuri.
Putem avea sustinatori si e important sa avem, putem avea oameni care sa ne tina de mana dar ei nu ne pot ajuta sa facem schimbari daca nu le dorim, ei nu ne pot invata ceea ce nu suntem pregatiti sa invatam, ei pot doar fi alaturi si atat.
Azi.. ma simt mai singur ca oricand si stiu ca ma bazez doar pe mine.

Citeşte şi:
Ascuta-ti sufletul!

Comentarii: 2

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Bac wtf?/:)
  180   15
 2. This love...
  105   1
 3. O noua pagina
  90   5
 4. Randuri fara noima...
  86   4
 5. Cum abordezi o tipă care e însoțită de prietena ei.PART 1
  69   0

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store