Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Jurnalul lui sEnZ™
Hai la vot!

22 Mai 2019

Esti nemultumit. Ti se pare ca nu mai iesim din gaura asta unde nimic nu se misca. Te descurci din ce in ce mai greu cu banii, desi pesedistii iti zic la televizor ca o duci minunat si ca e din ce in ce mai bine. Te enerveaza astia de la putere ca sunt niste javre care de doi ani jumate au muncit doar pentru ei, sa-si dea niste legi care sa-l scape pe seful lor. Si pe gasca lui.

Esti nervos pentru ca astia care guverneaza au venit in campanie in 2016 si au promis marea cu sarea si au facut nimic. Pe minciunile alea au castigat alegerile si acum vin la tine sa ceara alt vot. Ghici ce promit acum: aceeasi mare cu aceeasi sare.

Te plangi de trafic, de mizerie, de drumuri pline de gropi unde mor oameni in fiecare zi. Te irita ca s-au scumpit toate, benzina si motorina, trebuie sa platesti mai mult pentru rata la casa. Te duci in piata si totul e mai scump decat anul trecut.Un singur indemn pentru toti “HAI LA VOT!”

Citeşte şi:
Pentru cei care urmaresc "Ferma".

Comentarii: 1

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Despre jurnale

Cele mai citite însemnări sunt premiate zilnic cu LipiPuncte! Scrie şi tu »


Cele mai citite
 1. Bac wtf?/:)
  180   15
 2. This love...
  105   1
 3. O noua pagina
  90   5
 4. Randuri fara noima...
  86   4
 5. Cum abordezi o tipă care e însoțită de prietena ei.PART 1
  69   0

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store