Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Întrebări şi răspunsuri frecvente

Despre profile

Î: Cum se calculează popularitatea?

R: Poți să primești maxim 30 de procente pentru medalii, 30 de procente pentru conținut (dueluri, însemnări în jurnal, topicuri deschise pe forum, skinuri create, sondaje propuse, bancuri/statusuri propuse), 10 procente pentru lipicioșenii primite și active, 5 procente pentru primul loc în oricare din topuri si 25 de procente pentru vizitatori la profil. Toate se adună. Procentul poate să și scadă dacă pierzi locul 1 la top sau dacă îți expiră lipicioșeniile.

Î: Am primit o lipicioșenie, unde o găsesc? / Aveam mai multe lipicioşenii şi au dispărut! De ce?

R: Lipicioșeniile apar pe profilul tău dacă dai click pe indicatorul de popularitate. În plus, reţine faptul că ele expiră după o săptămână.

Î: Contul meu a fost închis! De ce?

R: Probabil ai încălcat termenii și condițiile noastre. De exemplu, îți vom bloca accesul dacă îţi pui poze obscene, dacă înjuri sau faci publicitate / spam pe site sau dacă atentezi la integritatea morală (sau fizică :P) a celorlalţi lipicioşi.

Î: Nu-mi place lipicioşii şi gata! Pot să-mi şterg contul?

R: Dacă nu vrei să mai foloseşti site-ul din orice motiv, şterge-ţi pozele şi nu mai intra pe el! Profilul tău va deveni inactiv şi nu va apărea la căutari sau în pagina de lipeală. Dacă te deranjează mail-urile de pe lipicioşii, poţi să le dezactivezi din zona de setări. Dacă ai o problemă de orice altă natură cu site-ul, foloseşte pagina de contact.

Despre poze

Î: Ce poze am voie să pun pe lipicioşii?

R: Deoarece lipicioșii este un site accesat de persoane de toate vârstele, trebuie să pui doar poze adecvate publicului larg. NU se vor accepta poze provocatoare, indecente, cu tentă sexuală, pornografică sau violentă. Contul tău va fi blocat pentru încălcarea acestei reguli.

Despre lipeli

Î: Cum funcţionează site-ul? Ce însemnă "lipeală"?

R: Lipeala este prietenia dintre doi lipicioşi. Pe pagina de lipeală îţi sunt prezentate profile de utilizatori, cu poză şi descriere, pe care ai posibilitatea să le restrângi dupa sex, vârstă, localitate sau cuvinte cheie (preferinţe comune). Indiferent ce alegi ("DA" sau "NU"), după fiecare click îţi va apărea alt profil, şi altul, şi aşa mai departe! E rapid şi distractiv!

Despre topuri

Î: Am punctaj mai bun decât X, dar nu l-am depăşit sau nu apar deloc în top, de ce?

R: În primul rând, ţine cont de faptul că topurile se actualizează o singură dată pe zi, în timpul nopţii. Este posibil ca la momentul calculării topurilor, să fi avut punctaj mai prost. În al doilea rând, se poate să fii deja pe primul loc în alt top (caz în care nu mai ai dreptul să participi la celălalte topuri).

Despre dueluri

Î: Cum funcţionează duelul?

R: Provoacă un lipicios la duel şi mâine pozele voastre vor fi în confruntare directă în zona Dueluri. Cel care va reuşi să strângă cele mai multe voturi până la sfârşitul zilei va fi declarat câştigător şi va primi un însemn special pe pagina de profil. Costă 100 de LipiPuncte să provoci o persoană la duel.

Î: Cine câştigă duelul dacă ieşim la egalitate?

R: Atunci câştigă întotdeauna persoana provocată. E ca ca la box, dacă nu reuşeşti să detronezi deţinătorul centurii, nu eşti noul campion :)

Î: Mi-a dispărut un duel, de ce?

R: Este posibil ca duelul respectiv să se fi desfăşurat cu o persoană al cărei cont sau poză principală au fost suspendate. În acest caz se şterg duelurile la care au participat lipiciosul sau poza respective.

Despre grupuri

Î: Cum funcţionează grupurile? Există limită la numărul de grupuri în care pot să fiu membru?

R: Fiecare grup are o secţiune specială pe forum, privată, pe care doar membrii grupului o pot accesa. Administratorul grupului are dreptul de a stabili ce reguli doreşte şi de a accepta membri noi sau de a da afară lipicioşi din grup. Pentru a încuraja calitatea discuţiilor din grupuri şi competiţia, poţi fi membru în maxim 10 grupuri la un moment dat, aşa că alege-le cu atenţie!

Î: Cum accesez forumul de grup?

R: Poţi să dai click sus în meniu pe "Socializează -> Forum" şi sub categoriile principale vor fi afişate categoriile de grup. Nu în ultimul rând, alege din meniu "Socializează -> Grupuri", apoi în dreapta unul din grupurile tale şi apoi butonul mare şi roşu: Mergi la forumul de grup.

Î: Am făcut propriul meu grup, dar cum invit lipicioşi în el?

R: Pe pagina de profil a fiecărui lipicios găseşti sub poză un link, "Invită acest lipicios în grupul meu".

Î: Am făcut un grup dar vreau să renunţ la el, ce fac?

R: Ai două opţiuni, poţi fie să numeşti pe altcineva administrator în locul tău (prima iconiţă de lângă numele membrilor, în lista de grup), fie să dai toţi lipicioşii afară şi apoi să parăseşti şi tu grupul, ca ultim membru rămas (caz în care grupul se dizolvă).

Despre forum

Î: Cum deschid un subiect nou pe forum?

R: Sus în meniu, dai click pe "Socializează -> Forum", apoi alegi o categorie, şi apoi butonul mare şi verde, "Deschide un subiect nou". Cu excepţia secţiunii negre, după ce deschizi un subiect, vei putea să marchezi nelimitat mesajele de pe el cu +/-, să blochezi accesul cuiva pe topic sau să-l închizi.

Î: Ce este secţiunea neagră?

R: Secţiunea neagră este o zonă specială a forumului, nemoderată, în care poţi să te descarci, să vorbeşti orice şi cum vrei. Nu suntem responsabili şi nu vom interveni pentru medierea conflictelor din această zonă.

Î: Nu mai pot să scriu pe forum, îmi tot spune că sunt suspendat! Ce s-a întâmplat?

R: Mergi la lista cu lipicioşii suspendaţi şi caută-ţi numele. Este posibil să fi folosit vreun cuvânt obscen si site-ul să te fi suspendat automat o săptămână (caz în care, în schimbul unei taxe, poţi să-ţi ştergi singur suspendarea). Dacă ai fost suspendat de un moderator, şi crezi că ai fost nedreptăţit, mergi la pagina de Contact şi contactează echipa lipicioșii.ro.

Dacă încă mai ai întrebări sau neclarităţi, foloseşte forumul sau pune direct o întrebare echipei lipicioşii.ro.

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store