Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Bancuri, statusuri, maxime și curiozități

Sortează:


9 ani  
Trimis de Biia

Bancuri
-Alinutza de ce esti imbracata in negru? -A murit mama. -Vai! Dar cum a murit? -A calcat-o trenul pe deget. -Dar din asha ceva nu se moare. -Da, dar ea avea degetul in nas.

9 ani  
Trimis de Biia

Bancuri
Pe usa unei biserici statea scris : "Daca ai pacate, vino inauntru". Dedesubt, se adaugase cu ruj de buze: "Daca nu, suna la telefon 89.89.999?."

9 ani  
Trimis de Biia

Statusuri
...[...Printre buze spune “Iar te simt,nu mint”...Nu crede,minte,nepăsarea ta o face să creadă că simte...Sunt doar simple cuvinte...Nu te lăsa dus de val, spune-i că viata merge înainte...Ţine minte că lacrima de adevăr e rece...]...

9 ani  
Trimis de Biia

Bancuri
Un gardian nou la cimitir. Un schelet vrea sa il sperie. Se duce langa el si "Buu!".. Gardianul nimic, asa ca scheletul se urca pe gard sa sara in spatele gardianului, dar cand a ajuns sus se trezeste pocnit de gardian cu o lopata spunandu-i : "Radem, glumim, dar nu parasim incinta!"

9 ani  
Trimis de Biia

Curiozităţi
Cel mai mare Palat de Gheata din lume este construit anual in Kemi, Finlanda? Acesta are un hotel, o capela, restaurant precum si spatii de joaca pentru copii. Temperatura medie din hotel este de –5 grade Celsius iar turistii dorm in saci de dormit speciali, din lana.

9 ani  
Trimis de Biia

Curiozităţi
Zapada reflecta peste 90% dintre razele UV inapoi in atmosfera? Din acest motiv, persoanele expuse o perioada indelungata la lumina reflectata de zapada manifesta un disconfort la nivelul ochilor (mancarimi, lacrimare intensa etc) denumit oftalmie (orbirea zapezii).

9 ani  
Trimis de Biia

Bancuri
În pădure, Scufiţa Roşie se întîlneşte cu Pinochio. Încep să se zbenguiască şi Pinochio cade cu nasul sub fustiţa Scufiţei Roşii. - Vai, S.R., îmi cer scuze că am nimerit cu nasul tocmai acolo, dar am să-l scot imediat. - Nu, nu-l scoate, lasă-l acolo, mai bine spune repede cîteva minciuni

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store