Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Bancuri, statusuri, maxime și curiozități

Sortează:


8 ani  
Trimis de Dan

Maxime
Singurătatea e cel mai dur blestem. În dragoste mai ai şi momente bune, dar în singurătate nu.

8 ani  
Trimis de Dan

Bancuri
Un puşti de 2 ani se trezeşte dimineaţa şi găseşte în baie făcând duş pe un tip bine făcut. - Tu cine eşti, baby sitter? - Nu, eu sunt mother fucker!

8 ani  
Trimis de Dan

Bancuri
O blondă se întâlneşte cu altă blondă : -Dacă îţi spun câte găini ai în plasă îmi dai şi mie una ? -Dacă-mi spui ţi le dau pe amândouă ! -În plasă ai 3 găini!

8 ani  
Trimis de Dan

Bancuri
Patru informaticieni se întâlnesc la o bere.Unul incepe să povestească: - Am agăţat aseară o tipă beton. Am dus-o acasă.Ne-am apucat să ne dezbrăcăm chiar din momentul în care am intrat pe uşă. Am pus-o în picioare, rezemaţi de perete..Ne-am căutat o nouă poziţie şi am aşezat-o pe birou,pe tastatura noului calculator.. - Aha,ce calculator nou ai?

10 ani  
Trimis de Dan

Bancuri
Bună,bâlbâit de fel,este în armată.Într-o seară,Bulă,vede un incediu în unitate şi urlă "Rr---rre-pede..ffoc!" . .Drept răsplată,Bulă este trimis pe un vas.Căpitanul vasului le spune celor din echipaj,că atunci când îl aud pe Bulă strigând "Rr-rre" să sară cu toţii în apă,pentru că e incendiu."Rr-Rre" zice Bulă şi toţi sar în apă. "Rr-rrechini bă!"

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store