Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Cum ne putem transforma în protagonişti din simpli figuranţi?


5 ani  
 
ABeCe   Băicoi, 43  


MegaStar **

Din experienţa cotidiană am concluzionat că putem să rămânem fixaţi pe ceea ce spune/ scrie un ins, raportând sensul la situaţia în care ne aflăm. Manipularea sensului devine o manipulare a situaţiei, astfel asigurându-ne obedienţa celorlalţi printr-un mecanism psihologic. Interpretarea are numeroase rădăcini în procesul de contextualizare, însă mesajul ascuns recunoscut dobândeşte un statut semiotic privilegiat când înţelesul apare în spatele cuvintelor.
Aşadar, pe scena socială, cum ne putem transforma în protagonişti din simpli figuranţi? thinking

 
5 ani  
+2  
Sebi   România, 25   Cel mai popular


MegaStar **

Doar cei slabi raman fixati pe chestii gen si pot fi afectati/manipulaţi oarecum. Atat timp cat te cunosti foarte bine si stii ce vrei de la viata n-ai cum sa fii figurant. i dont know

 
5 ani  
 
Sorin   altă ţară, 28  


Bebe lipi

De obicei asta se intampla cu trecerea timpului, fiecare varsta are caracteristicile ei. Asta depinde si cat de repede te maturizezi, de oamenii cu care lucrezi sau petreci timpul zi de zi.
Cum a zis si Seby: "Atat timp cat stii ce vrei de la viata, n-ai cum sa fii figurant".

 
5 ani  
-1  
-Viorel-   Brăila, 32  


MegaStar **

Protagoniştii trec la fapte.
Până deunăzi eram şi eu spectator, sau figurant, mă rog... M-am săturat să privesc, aşa că m-am înscris în Mişcarea Meritocrată luna trecută!
meritocratia.ro/

Citiţi noua constituţie de acolo care ar urma să se implementeze şi care se regăseşte în noul sistem, e liber să se înscrie! Succes!

 
5 ani  
 
Stepan, Umbra lui 61   Timişoara, 22  


Mini lipi

Prietene, in cazul in care nu ma insel, mica ta asertiune politica vizavi de meritocratie ar trebui considerata propaganda national-sociala si tratata ca atare. Fara nazism in spatiu public, sau ?

 
5 ani  
 
-Viorel-   Brăila, 32  


MegaStar **

Unde vezi tu nazism acolo? Citeşte şi după aia vino cu acuzaţii mane!
Propagandă e mult spus...Dacă nu înţelegi că postarea mea e în cadrul topicului şi ăsta e modul meu de a fi protagonist, atunci fugi la fotografiile tale şi lasă-ne!

 
5 ani    
 
Stepan, Umbra lui 61   Timişoara, 22  


Mini lipi

Am citit propunerea de constitutie, e suficient cat sa imi ridice un semnal de alarma: sunt nationalisti, socialisti si in mod vadit extremisti. Asta e similar cu doctrina lui Hitler.

 
5 ani  
 
-Viorel-   Brăila, 32  


MegaStar **

Ai citit degeaba sau minţi, n-ai citit nimic. Nu e nici o urmă de extremism acolo.
Uite, chiar nu vreau să dezvolt subiectul ca să nu fiu perceput drept propagandist, dar sistemul meritocrat e un mix între capitalism şi socialism. Luat de la ambele ce-i mai bun!
Dacă vrei să mă crezi, dacă nu e treaba ta.
Am încheiat discuţiile pe tema asta!!!

 
5 ani  
 
Stepan, Umbra lui 61   Timişoara, 22  


Mini lipi

Nu-i asa ? Si astia ca mine care dau din gura o sa-i azvarliti in temnite sau ii duceti la canal ? Pe cand salopete pentru toata lumea si masa obligatorie la cantina fabricii ?
Se numeste dictatura, bai, si ca sa nu mai existe asa ceva au murit oameni in strada impuscati de o minoritate "meritocrata".

Mesaj adaugat ulterior:
Sa devii un "protagonist" presupune sa dai ceva oamenilor din comunitatea ta fara sa te bati cu caramida in piept si fara sa pretinzi nimic de la ei.

 
5 ani  
 
No Name   Bucureşti, 27  


Mini lipi

-Viorel- mie una imi suna a cacat poleit cu aur de aici cu miscarea ai meritocrata mai e un pas micuc micut spre comunismlaughing numai ca asta-i mai pe fata dar nu zic ca e ceva neaparat rau doar ca o sa ne intorcem in timp voit sau nevoit. La cum a ajuns tara asta presimt ca o sa fim asimilati si nu o sa mai existe nimic din interior ...bine nu ca ar exista;nu conteaza ce vrem noi totul e controlat din afara dar putem visa frumosbig grin.

Mesaj adaugat ulterior:
aia*, micut micut*

 

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store