Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Apocalipsa vine - morminte celebre sunt acum goale


un an  
 
Victor   Tulcea, 87  


Aproape..

Despre cei ce nu știu, mormântul lui Anubis a fost recent descoperit gol de către arheologii care colectează date despre istoria Egiptului antic. Tot ce pot spune e că au găsit un bilet ars la colțuri în care era desenată o pentagramă. Mirosul acestui bilet era de tămâie (probabil pentru a nu lăsa urme suspecte, așa că s-au folosit de aroma dacică, tămâia).

Nimeni nu știe însă cine a făcut opera, însă o presupunere vagă ar putea spune că șerpilienii cu invincibilitate de ordinul trei au plănuit această conspirație devastatoare.

 
un an    
 
Alex   România, 28   Cel mai vorbăreţ


MegaStar **

Probabil de atatia ani, cumva a evoluat intr-o asa forma incat si-a marit abilitatea de teleportare la +9, asta deschizandu-i calea spre mai multe dimensiuni. Foarte posibil sa fie ceva ruda cu Iliescu, poate de gradul doi, iar asta sa fie un alt plan de al lui spre nemurire. Biletul lasat in urma poate sa fie un portal inapoi catre lumea noastra, lasat cu scop acolo pentru a aduce o armata de ornitorinci ecologici cu exoschelete dinamice programate de Facebook-ul din viitor.

 
un an  
 
Victor   Tulcea, 87  


Aproape..

Tot ce-i posibil, universul stă în paragină cam de la începuturile sale.

 

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store