Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

2015 - Predictii, previziuni, scenarii!!!


5 ani  
-2  
-Viorel-   Brăila, 33  


MegaStar **

La multi ani dragi lipiciosi si un an nou doar cu împliniri si realizari,
pe toate planurile!
Dupa cum ati vazut, anul ce-a trecut a fost foarte tulbure din multe puncte de
vedere. Globalizarea, noua ordine mondiala îsi urmeaza cursul accelerat.

Pentru 2015 o sa postez o serie de posibile evenimente, predictii, scenarii,
care s-ar putea întâmpla sau nu, în functie de ce-a fost anul asta.
Va astept pe voi sa postati care credeti ca
sunt realizabile, nerealizabile, fabulatii, povesti, etc!

O serie de predictii sunt ale celebrului Nostradamus.

1) Diferenţele de limba vor disparea – Nostradamus vorbeste despre o masinarie care va face ca lumea sa vorbeasca aceeasi limba. Poate ca nu în 2015 se va întâmpla acest lucru, anul viitor fiind doar începutul unei noi tehnologii.

2) Morţii vor învia – “Nu departe de începutul mileniului, atunci când nu va mai fi loc în iad, mortii vor ie?i din mormintele lor” – a scris Nostradamus. Aceasta previziune este în concordanta cu “Apocalipsa lui Ioan”. Totusi, sa fim seriosi, este aproape imposibil ca acest eveniment sa se întâmple în 2015.

3) Economia mondiala se va prabusi. “Cei boga?i vor muri de mai multe ori“, spune Nostradamus. N-ar fi exclus! Economia mondiala e la un pas de prabusire, dupa criza din 2008-2009.

4) Vulcanul Vezuviu va erupe. O erupţie majora a Muntelui Vezuviu s-ar putea întâmpla la sfârşitul anului 2015 sau începutul anului 2016.

5) Oamenii vor trai peste 200 de ani. Avansurile tehnologice din medicina ar putea extinde viata omului pâna la 200 de ani, asa cum a profetit Nostradamus. Lucrul acesta nu se va întâmpla brusc în 2015, dar ar putea fi începutul.

6) Radiatiile vor arde lumea noastra. “Regii vor jefui padurile, cerul se va deschide, câmpurile vor fi arse de caldura“, scrie profetul francez. Acesta este un avertisment ca distrugerea padurilor tropicale va duce la aparitia unei gauri în stratul de ozon, expunând Pamântul la radia?ii ultraviolete nocive.

7) Cutremur major în vestul Statele Unite ale Americii. În 1906, în San Francisco (vestul SUA) a avut loc un cutremur devastator, care a distrus 80% din oras si a omorât 3.000 de oameni. Sa fie acesta cutremurul la care s-a referit Nostradamus, sau va mai avea loc unul asemanator în 2015?

8 ) Oamenii vor înva?a sa vorbeasca cu animalele. Nostradamus scrie “Porcul va deveni frate cu omul.” Vor învata oamenii sa comunice telepatic cu animalele de companie în 2015?

9) Toate taxele vor fi eliminate în lumea occidentala. Profetul francez scrie: “Oamenii vor refuza sa plateasca impozit regelui.” Oare vor avea loc revolte mari în Occident, care va face ca haosul sa se instaleze? Oricât mi-as dori sa nu platesc taxe, stiu totusi ca acestea sunt obligatorii pentru a nu cadea în anarhie.

10) Parintii vor avea nevoie de licente. Zilele în care oricine ar putea avea un copil vor deveni de domeniul trecutului, spune Nostradamus. Nu stiu daca în 2015, dar si eu cred ca suprapopularea îi va obliga pe oameni sa nu mai faca copii când vor ei, ci numai daca vor avea acordul autoritatilor.

Sursa: www.lovendal.ro/wp52/cele-10-profetii-socante-ale-lui-nostradamus-despre-2015-radiatiile-vor-arde-lumea-noastra-iar-taxele-vor-disparea/

Iar cealalta serie....

www.lovendal.ro/wp52/predictiile-mele-personale-pentru-anul-2015-nu-ne-asteapta-un-an-prea-bun-dar-macar-nu-va-fi-apocalipsa-la-multi-ani-tuturor/

Nu le-am mai copiat aici, dati voi click pe link si cititi-le!
Din toate, care vi se par a fi realizabile?

Eu ştiu că sunt unii precum Sturmir, care vor mai mult decât dovezi concludente, adică declaraţii ale lor, "întâmplări" dubioase şi vor să le ciocănească la uşa acei oameni şi să le confirme cu subiect şi predicat, dar oameni buni, aşa ceva nu se poate întâmpla.
Aşa că lucrăm cu materialul lor...Cu propriile declaraţii şi fapte corelate cu aceste conspiraţii murdare prin care mor oameni nevinovaţi!

 
5 ani  
-1  
Sebi   România, 31   Cel mai popular


MegaStar **

Cred că ai fi avut mai mult succes cu topicul dacă făceai o mini-serie, part 1/part 2 etc. laughing

 
5 ani  
 
-Viorel-   Brăila, 33  


MegaStar **

Mi-a fost lene. laughing) Oricum în celălalt link sunt 7 puncte foarte repede de citit. Deci, cine vrea să afle chestii, poate face un efort. laughing)

 
5 ani  
-1  
Sebi   România, 31   Cel mai popular


MegaStar **

În opinia mea majoritatea punctelor sunt fabulaţii imposibil de realizat (1, 2 , 4, 5, 7, 8, 9). Oarecum mai realiste sunt punctele 3, 6 şi 10, realizabile peste zeci de ani, şi poate nici atunci.

Mesaj adaugat ulterior:
Aşa v-aţi bătut cu pumnul în piept pe aici şi cu sfârşitul lumii în 21.12.2012 şi nu s-a întâmplat nimic. laughing

 
5 ani  
+1  
-Viorel-   Brăila, 33  


MegaStar **

Seby, asta cu sfârşitul lumii ştii cum e? Ei introduc aceste psihoze în oameni pe internet din câteva motive simple.
1. Să decredibilizeze o mare parte, dacă nu toate site-urile de consipraţii care le preiau, din goană după trafic.
Şi 2. O să-ţi spun printr-o zicală. Tot anunţând că vine lupul şi atacă stâna şi el nu mai vine, într-o zi când chiar va veni, nimeni nu mai crede. Înţelegi tu!!!

 
5 ani  
-1  
Sebi   România, 31   Cel mai popular


MegaStar **

La concluzia asta ai ajuns acum tu şi mulţi alţi conspiraţionişti pentru că nu a venit niciun sfâtşit. Ce ar mai fi de spus după ce ai susţinut vehement această conpiraţie pe tot parcursul anului 2012. laughing

Mesaj adaugat ulterior:
conspiraţie*

Mesaj adaugat ulterior:
sfârşit** frustrated laughing

 
5 ani  
 
-Viorel-   Brăila, 33  


MegaStar **

Am ajuns la multe concluzii după 21.12.2012. Una din ele este că s-a vrut isteria asta cu-n scop. Am fost naiv să cred o aşa prostie, dar mereu învăţăm din greşeli. Chiar crezi că dacă planeta era în pericol vreun moment, noi aflam? Din asta îţi poţi da seama de experiment.

A fost un mare experiment, să se vadă cum reacţionează lumea şi mai ales, cum am mai spus, decredibilizarea site-urilor de conspiraţii.
Pentru că acolo circulă amestecat, multe informaţii sensibile!
Şi ce zice un cititor fidel al unui site de gen? Aaa, nu mai intru acolo, că spune ăla numai prostii. A zis de 21.12 aşa şi pe dincolo şi n-a fost!

 
5 ani  
-2  
Sebi   România, 31   Cel mai popular


MegaStar **

Mi se pare absurd să vorbim despre faptul că oamenii vor învăţa să comunice cu animalele, că vom trăi 200 de ani sau mai ştiu eu ce baliverne ai menţionat în prima postare a topicului, când ăştia n-au descoperit încă un tratament care să vindece HIV de exemplu.

Atât timp cât bateria la smartphone te ţine maxim 2 zile, mi se pare absurd să vorbim despre astfel de lucruri. Mai avem de muncit.

 
5 ani  
 
-Viorel-   Brăila, 33  


MegaStar **

Multe ce ţi se par ţie absurde şi imposibile, există deja.
Tratamente care lungesc viaţa cu mult peste 100 de ani există deja de multă vreme şi se bucură de ele doar cei ce se numesc elita lumii. Crezi că David Rockfeller care are 101 ani parcă, îşi face planuri pe 30,40 de ani, le face degeaba? Sau alte fosile de vărsta lui şi pe care nu-i vezi aproape deloc la tv.

Bolile, nu au nici un interes să le oprească, ei consideră că suntem prea mulţi deja şi cu toate bolile existente, tot există suprapopulare şi uite că scot alte boli(Ebola) din laboratoare că nu-s de ajuns HIV, Cancer să ne cureţe.

Dacă noi avem acces la holograme şi atâta tehnologie sofisticată, gândeşte-te câtă tehnologie avansată nu ne este acesibilă. Aşa pune-ţi întrebările.

 
5 ani  
-2  
Sebi   România, 31   Cel mai popular


MegaStar **

Eu sunt realist, de speculaţii şi teorii conspiraţionale sunt sătul, sunt cu duiumul. Nimeni nu apare cu ceva concrect cu care să ne dea pe spate. Oricât de secretizate ar fi anumite aspecte, tot ar fi trebuit să existe şi scăpări până acum.Mesaj adaugat ulterior:
În fine, nu mai continui că oricum nu duce nicăieri această discuţie cu mine. laughing Succes cu topicul! peace sign laughing

 

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store