Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Execut masaj :-> :)))


7 ani  
 
...   altă ţară, 19  


Lipicios!

Numai pt fete lipicioase laughing

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare cuprinde mai multe forme de masaj, iar toate folosesc miscari si tehnici usoare, cu miscari blande si relaxante.

Ajula la eliminarea stresului din organism, la relaxarea generala a organismului, la imbunatatirea circulatiei sanguine, dar si la eliberarea tensiunilor musculare.

Masaj terapeutic

Numit si masaj de remediere, masajul terapeutic este considerat o forma de tratament paramedicala, care ajuta la restaurarea functiilor normale ale organismului in urma unor accidente care afecteaza tesuturile moi (muschi, tendoane, ligamente etc.).

Practicile folosite sunt realizate strict in scop terapeutic sau recuperator si presupun mai multe sedinte consecutive pana la vindecarea completa.

Masajul sportiv

Masajul sportiv este o parte esentiala o oricarui antrenament fizic pentru sporturile de performanta.

Tehnicile sau tipurile de masaj folosite au scopul de a creste performantele sportivului, dar si de a ajura in recuperarea dupa accidentari sau leziuni. Exista 4 tipuri de masaj sportiv :

Ante-eveniment
Post-eveniment
De refacere
De reabilitare

Masaj aromatic

Masajul aromatic combina eficient uleiurile esentiale folosite in aromaterapie cu tehnici de masaj speciale in scopul promovarii sanatatii emotionale si fizice a pacientului.

Este vorba de incercarea de a restabili armonia minte-corp, adica echilibrul dintre sanatatea emotionala si fizica a unei persoane, care este atat de important pentru un tonus general optim.

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o parte a reflexologiei si este un tip de masaj special, care foloseste tehnici de apasare si stimulare a punctelor reflexogene de la nivelul talpilor picioarelor. Prin apasarea anumitor puncte de pe talpa se stimuleaza anumite zone din organism si se repun in functiune organe si zone afectate de boli.

Masaj oriental

Tipurile de masaj oriental sau asiatic sunt folosite in scopul eliberarii tensiunilor si stresului din organism, dar si a altor disconforturi provocate de anumite dureri sau afectiuni, dar si in ideea de a restabili echilibrul energetic natural al organismului. Masajul oriental combina practici ale masajului terapeutic cu cele ale celui de relaxare, in vederea obtinerii unor rezultate complexe.

Acupunctura, masajul Shiatsu sau Thai sunt unele dintre cele mai cunoscute si practicate tipuri de masaj oriental, insa exista mult mai multe.

Masaj cu Happy end smuglaughing)

Preturi avantajose laughing

 
7 ani  
+1  
❤️?   Braşov, 90  


Mini lipi

laughing 50 de bani pe masaj ? rolling on the floor

 
7 ani  
 
Florina   Braşov, 24  
7 ani  
 
Faby   Bucureşti, 27   Cel mai lipicios


V.I.P.

Succes rolling on the floor

 
7 ani  
 
...   altă ţară, 19  


Lipicios!

Leo smug laughing)da 50 de banuti de aur laughing))


Faby ms rolling on the floor))

Flore vrei un masaj smuglaughing)

 
7 ani  
 
Faby   Bucureşti, 27   Cel mai lipicios
7 ani  
 
Florina   Braşov, 24  


Star *

Doar unul,Sebi?rolling on the floor

 
7 ani  
 
Faby   Bucureşti, 27   Cel mai lipicios
7 ani  
 
...   altă ţară, 19  


Lipicios!

Pai da catesmug si ce fel de masaj ai vrea Floresmug

 
7 ani  
 
Faby   Bucureşti, 27   Cel mai lipicios


V.I.P.

Doamneee laughing

 

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store