Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Job part-time


6 luni    
 
Adina   Cluj, 45  


Bebe lipi

Vino cu noi pe drumul spre succes!

Dacă te-ai hotărât să începi construcţia reţelei, îţi vom sta aproape până faci primii paşi.
adinagliga.calivita.ro

1. Găseşte singur răspunsul la întrebarea „De ce?”! Este foarte important să ştii de ce vrei să începi această afacere! Nu trebuie să afli ce te motivează, ci mai degrabă factorii care te vor ajuta pe parcurs. În momentul în care vei afla care sunt motivele tale, vei ştii cum să o faci.

2. Înscrie-te în CaliVita. Completează formularul de înscriere tipărit sau on-line.

3. Plasează prima comandă. Vei primi un e-mail de confirmare cu codul tău de membru şi parola, care îţi va permite să navighezi şi să utilizezi serviciile de pe site-ul CaliVita. Foloseşte serviciile electronice fiindcă acestea te ajută foarte mult în activitatea de zi cu zi.

4. Foloseşte produsele. Pentru a fi credibil când vorbeşti despre produse, foloseşte-le sau oferă-le membrilor familiei tale! Află experienţe directe cu produsele şi notează-le. Întreabă-i întotdeauna pe cei care au consumat produsele în ce mod i-au ajutat şi sistematizează aceste mărturii pe produse, pentru a-ţi construi o bază excelentă de marketing.

5. Fă-ţi planul de afaceri cu ajutorul sponsorului! Trebuie să întreţii o relaţie foarte strânsă cu sponsorul tău direct, pentru a dobândi cunoştinţele de care acesta dispune. Din acest motiv te sfătuim să vorbeşti cu sponsorul despre primii paşi, planuri şi obiective, pentru ca el să îţi ofere sugestii şi să te ghideze pe mai departe.

Stabilirea obiectivelor: Te-ai hotărât să începi. Este un pas mare, fă tot ce poţi pentru a reuşi. Pentru început, pune pe o foaie de hârtie tot ce vrei să realizezi. Care sunt obiectivele tale pe termen scurt, mediu şi lung? Stabileşte-ţi obiective clare, realizabile.
Planifică! Construcţia reţelei necesită aceeaşi regularitate ca orice altă activitate. Trebuie să ai planuri zilnice, săptămânale, lunare (sponsorul tău te poate ajuta în acest sens) şi să îţi evaluezi rezultatele activităţii cel puţin o dată pe lună.
6. Vorbeşte despre oportunitatea CaliVita cu cât mai mulţi oameni.

Fă-ţi o listă cu prospecţi: Alcătuieşte lista! Trece pe ea numele tuturor persoanelor la care te poţi

 
6 luni    
+1  
Sofronika lu Pandele   Macau, 29  


Lipicios!

Ma da disperati mai sunteti.

 

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Subiecte de discuție

 
 
30 aug. Update
22 mai Dueluri
 
 
20 aug. Cui ii pasa?
19 aug. Zodii taur
 
 
24 aug. Bună!
 
 
12 aug. Bună
 
 
19 sep. Foot fetish
07 sep. Fete
26 aug. Dragostea
 
 
19 iul. Hai la mare.
 
 
21:13 Hey 690
21:05 Fazan 203
21:02 Hey

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store