Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Despre lipiciosii.ro


6 ani  
+12  
Echipa Lipicioşii.ro  


Pe acest topic puteţi posta sugestii pentru o mai bună funcţionare a site-ului. (idei de concursuri, metode de a cheltui LipiPuncte, sugestii pentru cresterea activităţii pe forum etc.)

 
6 ani  
-5  
Clau BSQ   Bucureşti, 27  


MegaStar **

 
Mesaj ascuns din cauza reacţiilor negative.
Click aici pentru a arăta mesajul.

 
6 ani  
+9  
Opium   Anglia, 89  


SuperGlue

Youtube player

 
6 ani  
+11  
Andii   Galaţi, 25  


SuperGlue

Să se facă o categorie gen "Recenzii" pentru artişti-trupe/filme/jocuri, unde se pot prezenta/promova, vota, comenta.

Să se modereze ca înainte forumul de moderatori şi nu doar de filtre.

Mesaj adaugat ulterior:
Aaa şi categoria la forum pentru ajutor gen tpu de care s-a mai discutat.

 
6 ani  
+7  
Ionu   Oradea, 26  


Fabulous

Nici acum, dupa 2 ani nu avem ROATA NOROCULUI, UNDE ITI POTI CHELTUI LIPIPUNCTELElaughing

 
6 ani  
+3  
Larisa   Craiova, 25  


SuperGlue

wow!!! asta ar fi chiar super, roata norocului sau mai bine zis roata lipiciosului. sa mai avem si un lipi player sau radio lipi big grin

 
6 ani  
+16  
Echipa Lipicioşii.ro  


"Radio Lipi" ar fi o idee bună, îl puteţi face chiar voi, cu dedicaţii, ora de ştiri, concursuri etc.Trebuie făcut de cineva care se pricepe, care sa aibă şi timpul necesar pentru a se ocupa de el.

 
6 ani  
-8  
Opium   Anglia, 89  


SuperGlue

 
Mesaj ascuns din cauza reacţiilor negative.
Click aici pentru a arăta mesajul.

 
6 ani  
+9  
grim   Bucureşti, 30  


Mini lipi

Metode de a cheltui LipiPuncte:
-lipiciosenii noi, achizitionate fie individual fie bundle, care sa dureze un interval de timp, in functie de numarul de LipiPuncte cheltuit. -- cu variatii, desigur
-crearea de ranguri noi/secundare (preferabil pre-stabilite de Conducere, pentru a fi evitat haosul), care pot fi achizitionate cu LipiPuncte.
-adaugarea de poze de fundal noi/skin, contra cost (sunt 2 care-mi plac mult si anume "bucuresti" si "sid" -- as cheltui cu drag LipiPuncte pe unele asemanatoare.)
-revenirea la cheltuirea LipiPunctelor pentru a afla vizitatorii, poate chiar de a seta statusuri noi (LipiPunctele pot fi generate prin castigarea de concursuri)
-adaugarea de filtre noi la cautare, contra LipiPuncte, de exemplu orasul, zodia, inaltimea, greutatea, online/offline sa fie pe LipiPuncte, in vreme ce sexul si varsta sa fie default,implicit gratis.
- provocarea prietenilor la jocuri (trivia, memorie, lipi bile, etc) contra LipiPuncte -- mai multi prieteni provocati, mai multe LipiPuncte cheltuite

Concursuri:
- ideea zilei, saptamanii, lunii primeste un numar de LipiPuncte (sau beneficii, iconite, etc). Ideea poate fi sub forma unui topic "Stiati ca"/"Cum sa", poll, etc
- cum foarte multi dau copy paste, pot fi submise texte, poze care sa fie votate de restul userilor drept "cel mai placut, funny text" "cea mai cute poza" -- limitate desigura la 1 text sau 1 poza per user; pot fi create mai multe subcategorii (text -- morala, proverb, maxima, etc; poza cu animale, peisaj, poza cu bebelusi, cu ingerasi) astfel incat sa existe diversitate si sa aiba cat mai multi useri posibilitatea de a castiga.
- provocarea prietenilor la jocuri -- cei mai multi prieteni provocati, cei mai multi prieteni infranti, cele mai multe infrangeri suferite, cele mai multe jocuri jucate sa fie categorii pe care sa se acorde premii (LipiPuncte, insigne, etc)


Voi reveni cu alte idei, daca-mi va permite timpul, momentan atat am reusit sa screm.

 
6 ani  
+9  
....   altă ţară, 18  


Aproape..

Sau niste teste de personalitate...nu e idee rea, dupa mine.

 

Conectare:


Am uitat parola


Intră cu Facebook

Descarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store