Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Bancuri

Sortează:


4 luni  
Trimis de A d i Cel mai vorbăreţ

Dacă ștergătoarele autoturismului din fața ta, condus de o femeie, pornesc brusc si inexicabil, fără să plouă, un singur lucru e cert: Va schimba brusc banda !

7 luni  
Trimis de A d i Cel mai vorbăreţ

-Care e diferența dintre o pizza și o prostituata? Pizza poți sa o comanzi și fără ciuperci....

10 luni  
Trimis de --.

Diferenta dintre ciorba si o femeie : Ciorba se bate cu un ou, iar femeia cu doua .

10 luni  
Trimis de Nam Cea mai populară

In mijlocul prelegerii profesorul intrerupe expunerea si spune : − Daca elevii din fundul clasei ar discuta mai incet despre fotbal si ar fi mai linistiti decat cei din mijlocul clasei care dezleaga integrame, elevii din fata ar putea sa doarma mai bine.

un an  
Trimis de abcd

Mă duc cu maşina la service, o parchez şi nici nu intru bine în atelier că-mi zice un mecanic: - E ruptă cureaua, să ştiţi... - Bă, eşti nebun? Da‘ cum v-aţi dat seama?, l-am întrebat eu ironic. - Păi v-au căzut pantalonii, îmi zice el.

un an  
Trimis de Sadie Mae Ingrid

Apel in armata rusa : -Ivanov -Prezent! -Ivanoplov Pprezent! -Omoara-l pe tata -Prezent ?! Exista asa nume?! -Da -Hai sa-mi bag p*** -Prezent!

un an  
Trimis de Sadie Mae Ingrid

Un american catre un roman: -Da-mi otel si iti fac cel mai mare port-avion din lume... Da romanu` -Da-mi-o pe sor-ta si iti fac tot echipajul.

un an  
Trimis de Sadie Mae Ingrid

Se joaca Alinuta in fata blocului,tunsa zero si cu o fundita mare in cap. Petrica trecea prin preajma si o intreba nedumerit: -Alinuta cum se tine fundita aia neavand nici un fir de par pe cap? La care Alinuta raspunde nemultumita: -Cum, cum? Mi-a batut-o mama in cuie si se tine!

un an  
Trimis de Sadie Mae Ingrid

-De ce plangi, copila mea?o intreaba un batran pe Alinutza. -Pentru ca am inghitit un ac! -Pentru atata nu merita sa plagi!Poftim, iti dau altul!

un an  
Trimis de Sadie Mae Ingrid

Alinuta pleaca la bunici.Mama a sfatuit-o ca atunci cand vrea sa faca pipi sa-i spuna bunicului ca vrea sa mearga afara sa fluiere.In prima seara nu s-a intamplat nimic.A doua seara la fel. A treia seara pe Alinuta o trece pipi.Ii spune bunicului: -Bunicule,vreau afara sa fluier ca nu mai pot! -Fluiera in urechea mea ca sa n-o trezim pe bunica.

Conectare:


Am uitat parolaDescarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store