Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Bancuri

Sortează:


5 luni  
Trimis de Tudii

Se intalnesc doi vechi prieteni: - Ce mai face papagalul tau? - Din pacate a murit... - De ce? Era bolnav? - Nu, a murit de ciuda, de cand m-am insurat el nu a mai scos o vorba in casa, nu reusea sa o depaseasca pe nevasta-mea!

5 luni  
Trimis de Tudii

Un tip se prezinta la doctor. Pacientul: - Doctore, am o problema cu mersul la WC! Dimineata, la ora 5, fac treaba mare! Doctorul: - Dar asta este foarte bine! Pacientul: - Problema este ca ma trezesc la 6!

5 luni  
Trimis de Tudii

Proaspat casatorit, sotul citeste ziarul in sufragerie. La un moment dat simte un miros puternic de ars. - Iubito, gatesti sau calci?

7 luni  
Trimis de A d i Cel mai vorbăreţ

Dacă ștergătoarele autoturismului din fața ta, condus de o femeie, pornesc brusc si inexicabil, fără să plouă, un singur lucru e cert: Va schimba brusc banda !

10 luni  
Trimis de A d i Cel mai vorbăreţ

-Care e diferența dintre o pizza și o prostituata? Pizza poți sa o comanzi și fără ciuperci....

un an  
Trimis de --.

Diferenta dintre ciorba si o femeie : Ciorba se bate cu un ou, iar femeia cu doua .

un an  
Trimis de Nam Cea mai populară

In mijlocul prelegerii profesorul intrerupe expunerea si spune : − Daca elevii din fundul clasei ar discuta mai incet despre fotbal si ar fi mai linistiti decat cei din mijlocul clasei care dezleaga integrame, elevii din fata ar putea sa doarma mai bine.

un an  
Trimis de abcd

Mă duc cu maşina la service, o parchez şi nici nu intru bine în atelier că-mi zice un mecanic: - E ruptă cureaua, să ştiţi... - Bă, eşti nebun? Da‘ cum v-aţi dat seama?, l-am întrebat eu ironic. - Păi v-au căzut pantalonii, îmi zice el.

un an  
Trimis de Sadie Mae Ingrid

Apel in armata rusa : -Ivanov -Prezent! -Ivanoplov Pprezent! -Omoara-l pe tata -Prezent ?! Exista asa nume?! -Da -Hai sa-mi bag p*** -Prezent!

un an  
Trimis de Sadie Mae Ingrid

Un american catre un roman: -Da-mi otel si iti fac cel mai mare port-avion din lume... Da romanu` -Da-mi-o pe sor-ta si iti fac tot echipajul.

Conectare:


Am uitat parolaDescarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store