Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Feminism


9 luni  
-1  
Alex   altă ţară, 25  


Star *

Care credeti ca sunt realele motive ale miscarii sociale care sustine egalitatea in drepturi intre un barbat si o femeie?

Ni le spune chiar Nicolas (Nik) Rockefeller intr-un interviu cu Aron Russo:

''Lasa-ma sa-ti spun de ce am finantat miscarea eliberarii feminine, sunt doar doua motive pentru care am facut-o!

Unu: Puteam sa impunem impozite doar jumatatii populatiei din cauza ca femeile nu munceau, nu produceau nimic''

Doi: Acum avem copiii in scoli de la varste mult mai fragede avand in vedere ca femeile isi ocupa timpul muncind, ii putem indoctrina mult mai devreme si mult mai eficient.

Cu ajutorul acestei miscari au reusit sa distruga rolul fundamental al femeii in societate, au distrus ordinea naturala inrobind si femeia la sistemul capitalist.''

Au inrobit femeia in sistemul capitalist iar aceasta miscare au vandut-o cu ajutorul mass-mediei pe care desigur tot ei o detin ca o miscare de liberare si progres. E incredibil cum masoneria funccioneaza si cat de bine isi duc planurile la bun sfarsit!

Ce parere aveti despre acest lucru?

P.S puteti gasi interviul lui Aron Russo in care vorbeste despre conversatiile lui cu membrii ai familiei Rockefeller. Aceste spuse l-au costat viata pe Aron Russo el fiind asasinat de catre CIA...

 
9 luni    
 
Aja   Craiova, 16  


SuperGlue

Deci este greşit ca femeia să muncească?

 
9 luni    
 
Asdfghjkl   altă ţară, 11  


Lipicios!

Rolul fundamental al femeii în societate fiind care? Copii şi cratiţă? raised eyebrows

 
9 luni    
 
Qin   Iaşi, 20  


Aproape..

Aberant , motivele astea le poti baga ca raspuns la mai multe întrebări doar daca vrei sa gasesti ceva nod in papura . Mi se pare crunt sa existe oameni care sa nu fie de acord cu feminismul in vremurile actuale . E totusi un curent care a eliberat multe femei din necunoastere , impreuna cu drepturile vine si schimbarea mediului , si deschiderea oportunitatilor , dar si sansa de a absorbi noi idei. Sa stagnezi legata de mâini si de picioare , cu un statut social de cacat doar fiindcă ai fost născută si ai născut si tu la rândul tau e nedrept . Daca acea femeie care isi crestea copii singura acasă era indoctrinata la rândul sau , si am vaga impresie ca majoritatea erau (priveste si exemplul din tara noastră , nu zic neapărat pe plan religios) atunci copii cum urmau sa se formeze ? Cam dupa aceleasi principii si idei in care au fost crescuti si cu care au fost obisnuiti,normal. Cel putin azi exista variante de a alege ,poti rămâne asa sau poti viola informatia fiindcă acces e peste tot . E la liber arbitru .

 
9 luni  
+1  
-Viorel-   Brăila, 30  


MegaStar **

Cred că feminismul din ziua de azi tinde spre o extremă periculoasă. Dacă nu devenim mai flexibili în accepta şi idealurile astea mai noi, o să stăm să vedem doar părţi rele peste tot.
E adevărat, societăţile oculte lucrează din greu să distrugă echilibrul social aşa cum era pe vremuri.
Dacă ne uităm prin istorie şi vedem ce drepturi aveau femeile, ne îngrozim de-a dreptul şi totuşi vorbim de oameni, nu de animale. Despre drepturile femeilor a început să se vorbească abia în sec XIX.
Încă mai există azi ţări unde femeia nu are deplina libertate. În India, Arabia Saudită, Egipt, Sudan, Yemen sunt fel şi fel de legi cre înlănţuiesc femeile şi dau drepturi sporite bărbatului asupra ei.

Alex, eu nu cred că acest curent al feminismului e aşa distructiv luat la nivel micro. Dacă e să judecăm la nivel macro, asociat şi cu celelalte curente, gen promovarea căsătoriiilor între persoane de acelaşi sex şi adopţiile de copii, pedofilia legalizată, zoofilia, abia atunci toate astea la un devin periculoase pentru societate şi cursul ei natural firesc.

Cred că nu deranjează pe nimeni dacă o femeie are un loc de muncă precum un bărbat şi în paralel are grijă şi de gospodărie împreună cu al ei soţ.

Anco, tu nu prea ai ce căuta la cratiţă, cel puţin momentan. Eu cel puţin ţi-aş impune embargou să mai intri prin bucătărie. batting eyelashes Asta ca să nu mai zici că nu ţin la tine! batting eyelashes

Mesaj adaugat ulterior:
*toate astea la un loc

 
9 luni  
 
Fane   Iaşi, 25  
9 luni  
 
Capitanu   Gura Humorului, 35   Cel mai vorbăreţ


V.I.P.

dupa parerea mea , asa numitul "Feminism" e un rahat inventat aiurea ! ca femeie nu ai nevoie de anumiti curenti veniti de peste ocean , ca sa fii in "trend cu lumea" . stiu ca sunt cuvinte dure , si sunt socotit nebun si misogin , dar in viziunea mea FEMEIA este egala BARBATUI in drepturi si indatoriri , si nici unul nu e mai presus ca celalalt !

Maria , nu este gresit ,ca femeia sa munceasca , intodeauna este binevenita o sursa de venit in plus in casa happy

Qin , ai si tu dreptate ,dar partial happy in trecut , femeia intradevar nu avea cine stie ce drepturi , decat copii si tigaie sad dar azi lumea a evoluat , sunt femei doctori , politiceni , soferite , si alte puncte , si lucreaza cot la cot cu barbatii ! asta e bine , nu am nimic impotriva ! marea problema e ca din cauza asa numitului "feminism" se sare calul destul de des sad maine-poimane o sa aud ca o femeie vrea sa fie preot la biserica ! nu mai e mult pana acolo

 
9 luni    
 
Qin   Iaşi, 20  


Aproape..

Nu vad nimic gresit in asta , oricum nu suport anumite idei ortodoxe . Dar no, e strict din opinia mea

 
9 luni    
-1  
antonio   Bucureşti, 26  


Lipicios!

Femeile ideliste par sa fie indoctrinate, ma refera la faptul ca prefera sa își pună familia pe primul loc, adică sa faca copiii, sa stie sa facă mâncare, etc. Telul lor în viata este o familie și atâta. Genul acela de femei sunt opusul celor realiste, care sunt pe partea de evoluție, prefera sa nu stea pe loc... trăiesc pe muchie de cuțit.

Mesaj adaugat ulterior:
refer*

 
9 luni    
-2  
Alex   altă ţară, 25  


Star *

Nu ati inteles nimic, era de asteptat!


E evident ca femeile sa aiba aceleasi drepturi precum barbatii insa feminismul nu asta cauta, cauta injosirea barbatului in societate si crearea sentimentului de ura fata de el! E evident ca femeia la fel ca barbatul trebuie sa dispuna de niste drepturi morale in primul rand im societate.

Eu fac referire la cum evreii astia care fac parte din elita se folosesc de necesitatea femeii de a avea aceleasi drepturi cu barbatii pentru a-si duce la bum sfarsit planurile macabre capitaliste. Nu se cauta niciun nod in papura, ceea ce am spus eu mai sus este real si oricare dintre voi poate avea acces la acele intrviuri in care tocmai fundatorii feminismului vorbesc despre asta.

Feminismul din ziua de azi te eticheteaza ca "chauvinist" daca ii deschizi usa unei femei si o lasi sa treaca prima. In Occident esti vazut rau daca faci un gest politicos unei femei, toate astea din cauza feminismului asta bolnav care sub nicio forma nu are rolul de a oferii femeii aceleasi drepturi cu ale barbatului.

Barbatul si femeia sunt echilibrul natural al vietii, barbatul nu poate fi barbat fara femeie la fel cum femeia nu poate fi femeie fara barbat, fara echilibrul perfect dintre barbat si femeie viata nu ar exista, asta este ordinea naturala a lucrurilor pe care feminismul incearca s-o distruga! Nu e o idee ortodoxa, e o idee naturala...

 

Conectare:


Am uitat parolaDescarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store