Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Sfarsitul Uniunii Europene


un an    
 
Andrei   Iaşi, 22  


Aproape..

Din ce vad eu Uniunea Europeana este in moarte clinica.Putin face ce vrea,Erdogan pregateste pogromuri in Turcia si ameninta Uniunea Europeana ca nu vor rezista fara Turcia.Sunt curios ce pareri aveti voi.

 
un an  
 
-Viorel-   Brăila, 30  


MegaStar **

Cu noile concepte ale secolului XXI, drepturile omului, political correct şi restu' tâmpeniilor asemăntoare, s-a ajuns unde s-a ajuns.
Adică nu e corect politic să interzici musulmanii în Europa, nu eşti civilizat, partenerii europeni şi de pe peste Ocean sunt indignaţi. Şi uite aşa pe principiul ăsta am ajuns cu Europa în pragul haosului.

Situaţia asta nu mi-o puteam imagina acum 100 de ani, când nu exista falsa emancipare de acum şi ipocrizia dusă la extrem.

Putin face ce vrea? N-aş spune asta...sunt absolut sigur că şi Rusia are interesele sale, cum şi SUA la fel are. Însă nu-l pot acuza pe Putin că el a adus dezastrul din Europa. Ca de obicei din toată existenţa noastră milenară, iarăşi ne găsim aici la răscrucea intereselor marilor puteri.

Cu Turcia a fost interesant ce s-a întâmplat. laughing Am privit cu interes seara respectivă cum pe toate posturile tv, se transmitea live lovitura de stat. Unii spun că Erdogan şi-ar fi înscenat puciul să aibe motiv să aresteze toţi opozanţii săi.
Alţii spun că toată treaba asta i-a fost pregătită de americani pentru că o dăduse la pace cu Putin şi au devenit prea prieteni.
Nu ştiu ce să zic, ambele variante par plauzibile!

 
un an    
 
Andrei   Iaşi, 22  


Aproape..

Ai dreptate,dar ai vazut ca imediat dupa incidente Erdogan a dorit sa introduca pedeapsa cu moartea si a cos din peisaj ceva jurnalisti "incomozi"? Ceva nu e in regula.Plus ca turcii se comporta ca si cum ar fi spalati pe creier de Erdogan.Nu stiu ce sa zic.Aici e ciudata tare treaba.E aiurea ca Turcia reprezinta o "granita" intre noi si musulmani.

 
un an  
 
-Viorel-   Brăila, 30  


MegaStar **

Păi pedeapsa cu moartea există în multe state ale lumii. Să-ţi enumăr câteva, Statele Unite ale Americii, Japonia, Singapor, St. Kitts & Nevis, Taiwan și Coreea de Sud (unde există însă un moratoriu neoficial din 1998).

www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/ce-ta...

Jurnaliştii incomozi au aceeaşi soartă peste tot, că e vorba de dictatură sau "democraţie occidentală". Doar metodele diferă, hard sau soft!
Turcia este o ţară prosperă de când conduce Erdogan, asta e clar şi turcii nu-s proşti, au observat asta, nu că-s spălaţi pe creier. Aaa da, că Erdogan are şi el derapajele lui ca orice conducător căruia i s-a urcat puterea la cap, e altceva. Dar în principiu este un patriot, Erdogan, care-şi iubeşte ţara, aparent!

S-a mai încercat odată debarcarea lui Erdogan prin acele proteste, pornite din parcul Gezi, dar au reprimate imediat. E clar, Erdogan este incomod atât americanilor, cât şi Israelului şi Arabiei Saudite.

Mesaj adaugat ulterior:
* au fost reprimate

 
un an    
 
Andrei   Iaşi, 22  


Aproape..

Aici ai dreptate.De aceea nici macar soldatii nu au vrut sa lupte inpotriva lui si nici-un cetatean nu s-a revoltat impotriva lui.

 
un an  
 
-Viorel-   Brăila, 30  


MegaStar **

Au fost câteva mii de soldaţi care şi acum sunt fugiţi din armata turcă. Cică în urma puciului eşuat, ar fi dispărut 54 de elicoptere şi 14 nave de război.

O armată turcă care este a doua din NATO, după SUA şi care acum a este într-o reorganizare totală.
Încă un lucru de remarcat, e că dacă turcii lasă liberi cei peste 2 milioane de refugiaţi să vină în Europa, ne dăm foc la valiză. laughing)

 
un an  
 
Andrei   Iaşi, 22  


Aproape..

Nu stiu,dar cred ca Uniunea Europeana si SUA au facut greseli colosale subestimand tarile astea

 
un an  
 
Cris   Bucureşti, 28  


Star *

Evreii isi ating din nou telul incetul cu incetul !

 
un an  
-1  
Andrei   Iaşi, 22  


Aproape..

De ce crezi ca evreii ar avea ceva de castigat din asta? Care ar fi legatura?

 
un an  
 
Vlad   Bucureşti, 25  


Bebe lipi

Argumentele de politica internationala care au fost prezentate anterior nu fac decat sa ofere motive suplimentare pentru care statele UE vor ramane unite si solidare. Problema imigratiei nu exista doar de nivel national si nu poate fi rezolvata pur si simplu prin inchiderea granitelor (masura ar permite doar controlul celor care vor intra si vor iesi de pe teritoriul statului din acest moment, dupa ce populatiile migratoare au fost deja dispersate). In plus, principiul fundamental al Uniunii Europene este piata libera si s-a creat o interdependenta economica intre statele membre. Partea continentala va face toate eforturile pentru a ramane unita (si "evreii" au toate interesele sa isi mentina afacerile si sa castige bani in acest paradis al schimburilor de marfuri).

In al doilea rand, trebuie sa lamurim conceptul de corectutudine politica: el se refera la discurs si la felul in care ne raportam atunci cand discutam despre anumite categorii sociale. Ideea de la baza este derivata din scoala de gandire constructivista care are convingerea ca discursul in sine poate sa radicalizeze si sa determine intensificarea evenimentelor nedorite (implicit atacuri teroriste). Sub nicio forma corectitudinea politica nu se refera la un mod cosmopolit, tolerant si umanitar de a guverna - chiar daca este o consecinta a acestor masuri. Discursul este doar o lamura a politicilor publice. Exemplul cel mai bun este dat de Danemarca, unde imigrantii sunt primiti, primesc ajutor umanitar, dar au averile confiscate - este o combinatie de incurajare si descurajare, in care este garantat un control mai strict al bunurilor posedate de imigranti (si implicit toti cei care patrund pe teritoriul statului sunt verificati de catre serviciile secrete). Poate ca putem invata cate ceva din practicile lor. Pana la urma, tin sa ii felicit pe unii dintre oamenii care au scris comentarii in aceasta rubrica pentru faptul ca s-au nascut albi, europeni si intr-un stat care le ofera conditii decente pentru a supravietui. Cu siguranta aveti un merit deosebit pentru situatia pe care o aveti si sunteti mult mai buni decat milioanele care traiesc in razboi, foamete si saracie. Mai mult, putem in mod cert sa convenim ca oamenii respectivi nu au dreptul sa caute o viata mai buna si sunt condamnati la moarte din simplul motiv ca s-au nascut in locurile respective.

 

Conectare:


Am uitat parolaDescarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store