Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

CERN


un an  
-1  
maku   Anglia, 29  


Mini lipi

Mananca cineva rahat in legatura cu scrisoarea urmatoare?sau e realitatea inspaimantatoare?

m.caplimpede.ro/scrisoarea-unui-fizician-de-la-cer...

 
un an  
 
Notorious   Australia, 26   Cel mai vorbăreţ


V.I.P.

gj

Mesaj adaugat ulterior:
scuzele mele, am incercat sa vad daca ma mai ai la block, citesc si revin.

Mesaj adaugat ulterior:
Bun, nu prea imi inspira incredere sursa.
Cu toate astea, povestea e una slaba, pot sa cred totul pana la disparitie. Sa fim seriosi, nu cred ca e cineva naiv sa creada ca nu existau camere de luat vederi acolo.
CERN a fost facut pentru cu totul altceva, asta e clar.
Experimente secrete se fac si in momentul asta, o mana de oameni, detin informatii colosale, care pentru o minte normala, ar fi un mare scurtcircuit.
Fiinte inteligente si mai putin inteligente, exista, trebuie sa fii batut in cap sa crezi ca noi suntem "alesii" in oceanul asta de galaxii.

 
un an    
 
Derring   Avrig, 84  


SuperGlue

De chestia asta am auzit.. A fost prin ziare... Ca Sandra O'reilly a fost teleportata în altă dimensiune pentru ca stătea într-o poziție proasta în laborator.. Dar asta nu e de acum.. E de anul trecut .. Nu mai știu când a avut loc..reusise sa deschidă un portal atunci.. Dar am înțeles că riscul era de distrugerea totala a planetei

Mesaj adaugat ulterior:
Oricum pana la urma cred ca o sa ajungem la autodistrugere...

 
un an  
 
maku   Anglia, 29  


Mini lipi

Respectele mele,Don King,dar nu imi amintesc sa te fi blocat vreodata,cum de altfel nu blochez pe nimeni aici...cat despre CERN,am vaga impresie ca are stransa legatura cu tunelul din Geneva recent inaugurat

 
un an  
 
-Viorel-   Brăila, 30  


MegaStar **

Despre CERN mi-am mai dat cu părerea acum ceva vreme. Nu mai are rost să reiau aceleaşi idei.
Don King, cred că suntem pe aceeaşi lungime de undă... Acolo în nici un caz nu se "descoperă particula lui Dumnezeu". Implicaţiile sunt mult mai complicate, altceva se urmăreşte în acelaşi scop ocult. Chiar dacă mâine s-ar face anunţ în presă despre adevăratul scop, oile n-ar înţelege importanţa şi pericolul şi ar fi degeaba. Sunt aproape sigur că acolo se deschid portaluri către alte dimensiuni.

S-ar putea să-l vedem pe The Flash, dacă la CERN va avea loc explozia cu materie întunecată, din benzile desenate de la DC Comics. laughing)

 
un an  
+1  
maku   Anglia, 29  


Mini lipi

Viorel,aducand in discutie termenii,,portal'' sau ,,alte dimensiuni''...oare nu ne indepartam din ce in ce mai mult de ceea ce sustine Biblia si implicit de Dumnezeu? deja cand aud despre toate astea,imi pun mari semne de intrebare:,,cum am prins viata'',ce ne asteapta in viitorul apropiat'',cine sunt ei(cei din alte dimensiuni)'',cine i-a creat pe ei,cine pe noi?cu ce scop?si daca nu cumva,cineva s-a jucat cu mintea noastra pana acum.vezi tu,filosofia,religia,stiinta,descoperirile arheologice,etc,toate se innoada undeva si acel nod e al dracu de strans!

 
un an  
 
-Viorel-   Brăila, 30  


MegaStar **

Exact man. O groază de întrebări exisenţiale fără răspuns, încă... Probabil aceste lămuriri vor veni atunci când va fi prea târziu, pentru oi.
În fine.

 
un an  
 
maku   Anglia, 29  


Mini lipi

cu cat aprofundezi mai mult studiul in domeniile astea,cu atat se ramifica intrebarile mai mult

 
un an  
 
Silviu   Iaşi, 26  


Bebe lipi

www.reddit.com/r/nosleep/comments/2tbot9/im_a_phys...

Sursa povestii si are inca 2 parti. Subredditul /r/nosleep e pentru povesti horror/false.

Cat despre CERN e exact ceea ce spun oamenii de stiinta. Accelerator de particule.

 
un an  
 
maku   Anglia, 29  


Mini lipi

Adevarat,Silviu! dar apar fel si fel de teorii incat sa ne zapaceasca de cap...poate nu vom afla niciodata scopul acelui accelerator

 

Conectare:


Am uitat parolaDescarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store