Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×

Actualitati


un an  
 
Radu   Iaşi, 23  


Bebe lipi

Ce parere aveti de ceea ce se intampla in tara in momentul de fata?

 
un an  
+2  
-Viorel-   Brăila, 30  


MegaStar **

Că sunt peste 50.000 de mii de oameni în Bucureşti în stradă şi cer demisia? Nu mă impresionează deloc.
Poate, repet, poate îi vor da jos pe ăştia 2,3 cărora le cer demisia şi vor veni alţii cel puţin la fel. Uite aşa se ne schimbăm chiloţii murdari între noi de 25 de ani, până în ziua de graţie 3.11.2015.

 
un an  
 
Pitic   Bucureşti, 24  


Bebe lipi

Pe ponta il doare la basca de popor, crezi ca il intereseaza pe el ca lumea ii cere demisia?.......indiferenta asta distruge tara!

 
un an  
+1  
Blue   altă ţară, 24  


Aproape..

Ce a zis Viorel. Cel mai bun exemplu cand a picat comunismul, scapi de dracu' si dai de ma-sa. (Ceausescu-Iliescu)
Ponta e o papusa post-comunista cu figuri de bo$$, atunci cand nici macar bibilica nu-l duce cat sa-si acopere minciunile.
www.youtube.com/watch?v=px3KFtavVwM gen.
Tara noastra a ajuns o gluma proasta.

 
un an  
 
Victor   Tulcea, 85  


Aproape..

Să-mi spună și mie cineva, ce acțiuni considerabile pentru țara asta a făcut mr. Iohannis de când se află la putere? Cu siguranță că și el face parte din clica asta de tâlhari ai țării, numai că e mai rezervat de fel și nu se afișează pe "sticlă". E o tactică destul de bună, în opinia mea.

 
un an    
+2  
«Simo`»   Bucureşti, 20  


MegaStar **

Anul trecut sute de oameni înghețau pentru a lupta pentru actualul președinte.El de ce nu ia parte la prost ???Ar demonstra multe.Am crezut încă de la început ca nu va face absolut nimic .Dar puterea nu sta decât în el .Puterea sta în noi,oamenii .Dacă stai pe o canapea cu burta pe sus nu o sa se rezolve absolut nimic .

Mesaj adaugat ulterior:
Și nu mai spun de Facebook .Lumea chiar a devenit obsedata după el și crede ca dacă postează un mesaj cu mii de like uri ,sau se îmbracă în negru rezolva ceva ...Mai trist e ca te minunezi de prostia pe care o au unii .
De exemplu ieri eram la un seminariu și am câțiva în clasa care frecventeaza locurile de manele .Au încercat sa facă glume pe seama celor morți în club ,zicând și bătând în lemn ca au fost satanisti și își merita soarta .Cat de dobitoac sa fi sa spui așa ceva ??Și mă enervează mai mult faptul ca cică Antena 1 a strâns nu știu ce suma și asteapta ca rudele aflate în suferință sa îi sune și sa aștepte procesul de a primi bani.Profit pe urma unor oameni aflați în suferință..
Pana și animalele se iubesc mai mult intre ei .

 
un an  
+2  
Victor   Tulcea, 85  


Aproape..

Niciodată n-am văzut Facebook-ul atât de înfierbântat în a share-ui informații, detalii, condoleanțe și păreri personale în ultimele 4-5 zile, nici când erau alegerile prezidențiale, ori alte știri de actualitate. Problema e următoarea, majoritatea postacilor de pe Facebook au puteri miraculoase atunci când se pun pe încropit texte siropoase, având ca scop sensibilizarea sufletelor slabe, că vai, că își exprimă condoleanțele, că mai bagă vreo paișpe metafore și douăzeci de epitete într-o propoziție kilometrică sau mai știu eu ce altceva.
Pe mulți i-au durut la paișpe de suferința altora. De ce? Pentru că nu ai cum să simți suferința cuiva până când nu treci și tu prin așa ceva, asta-i clar! Degeaba spun ei că le pare rău, că de fapt asta-i o mască de mâna a treia. Partea și mai gravă e că acum televiziunea își scoate pâinea făcând rating pe spinarea suferinței celor care sunt în stare critică la spital și pe lacrimile familiilor care sunt în doliu, ceea ce-mi provoacă o lehamite îngrozitoare.
Iar Patriarhia nici măcar nu și-a făcut prezența p-acolo, măcar să spună că înmormântează cadavrele fără bani, dar cum înaltpreanesimțirea sa, Daniel, are ca scop perpetuarea euroilor într-un timp scurt, nu m-ar mira să se eschiveze ca un boxer.

 
un an    
 
«Simo`»   Bucureşti, 20  


MegaStar **

Unde locuiesc eu,chiar dacă ai loc cumpărat pentru a îngropa pe cineva,nu te lasă să intrii în cimitir cu mortu dacă nu dai 1000 de lei .Nu mai zic de popa ca fără 200 de lei nici nu îți face slujba .
Așa e .un eveniment pe Facebook a scos 15.000 de oameni afară și probabil azi numărul lor va fii mai mare. Dar nu o sa rezolvam nimic dacă îi dam pe astia 2 jos. Vor veni alții la fel de corupți..
Și Iohanis e unul din ei..își arata compasiunea pe Facebook,putea sa iasă și el la protest,pentru ca anul trecut pe vremea asta sute de oameni înghețau de frig pentru a-l da jos pe Ponta

 
un an  
+1  
Victor   Tulcea, 85  


Aproape..

Politicienii care își arată compasiunea și acordă titluri de onoare persoanelor care au decedat încercând să salveze o mână de suflete nevinovate, nu merită niciun adjectiv din vocabularul românesc care să exprime dezgustul și oroarea, ar trebui ceva inventat la superlativul josniciei, care să se potrivească perfect cu caracterele lor ordinare. Nu poți învia morții acordând titluri de onoare, e un mod stupid de a-ți spăla rușinea în fața poporului care îți înghite măgăriile. Iar dacă o mână de politicieni își va da demisia, va veni o altă mână mai coruptă care va conduce țara. E un cerc vicios, din păcate.

 
un an  
 
petruta   Slobozia, 38  


Bebe lipi

un roman de povestiri

 

Conectare:


Am uitat parolaDescarcă aplicația de Android sau iPhone!

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store